De ideale vrouwenschoen anno 2016

De vrouw van 2016 leidt een actief en turbulent bestaan. Ze is productief en voortdurend in de weer. Ondanks haar drukke leven wil ze er echter wel goed uitzien en in er stijl bijlopen. Herkenbaar?

Een goede outfit begint uiteraard met het hebben van een paar goede en comfortabele schoenen. Maar aan welke eisen moet de ideale vrouwenschoen eigenlijk precies voldoen? We hebben de belangrijkste punten kort op een rijtje gezet.

De schoen moet praktisch zijn

Ten eerste is het natuurlijk erg belangrijk dat je een schoen makkelijk aan en uit kunt doen. Je kent ze wel, die leuke laarsjes waar je met veel geweld net in kan komen en vervolgens nog moeilijker weer uitkrijgt. Ze zien er meestal fantastisch uit, maar praktisch is anders.

Het ontwerp van de schoen

Misschien wel het belangrijkste punt voor veel vrouwen bij het uitzoeken van een paar nieuwe schoenen: hoe zien ze eruit? Het oog wil ook wat en je wilt natuurlijk wel dat je er een beetje modebewust bijloopt. Alhoewel Crocs misschien ontzettend lekker lopen, ze zijn nu niet bepaald ideaal om mee naar je werk te gaan.

De prijs van de schoen

Niet te vergeten natuurlijk, de prijs van de schoenen. Vaak is het zo dat goede schoenen met een prijskaartje komen. Echter hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Met een beetje goed speurwerk en door te weten waar je op moet letten kun je vaak een hoop geld besparen.

De schoen moet comfortabel zitten

Dat brengt ons bij het laatste punt van aandacht, namelijk het draaggemak van de schoen. Veel schoenen zien er ontzettend stijlvol uit, maar zodra je er mee gaat lopen is het over met de pret. Ze doen veel pijn tijdens het lopen en je bent blij als je ze in de avond weer uit kunt trekken. Een herkenbaar probleem voor veel vrouwen, maar je kent het gezegde: wie mooi wil zijn moet pijn lijden.. Of toch niet?

Bestaat de ideale combinatie?

Je denkt misschien van niet, maar als je weet waar je moet zoeken kun je wel degelijk de ideale vrouwenschoen vinden. Steeds meer merken richten zich namelijk heel specifiek op de combinatie van comfort en design. Een goede ontwikkeling kun je wel zeggen. Schoenen van Unisa bijvoorbeeld zijn stijlvol en speciaal ontworpen voor de moderne vrouw uit de 21e eeuw. Perfect dus voor de vrouw die waarde hecht aan bovenstaande punten.

(20)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)