De allerleukste uitjes in Utrecht? Die ontdek je hier!

Gitaarles in Amsterdam

Ga jij, of jullie, binnenkort naar de prachtige stad Utrecht en wil je weten wat de leukste uitjes in Utrecht zijn? Lees dan dit artikel en leer alle pareltjes en lekkernijen van deze unieke stad, met al haar mogelijke uitjes, kennen!

De allerlekkerste versnaperingen? Doe de Street Food Tour!

Wil je de allerlekkerste dingen proeven tijdens je uitje in Utrecht? Dan is de Street Food Tour een echte aanrader voor jou! Deze brengt je in de gezelligste café’s, lekkerste restaurants, beste barretjes en smakelijkste stands en kramen – werkelijk om je vingers bij af te likken! Een uitje naar Utrecht is dan ook niet compleet zonder de welbekende Street Food Tour die verzorgt wordt door de kenner Guus van Deelen.

Samen de wildernis in tussen alle beesten

Wil je naast al deze lekkernijen en versnaperingen toch nog even de wildernis in met al haar beesten? Ook dit soort uitjes zijn mogelijk vanuit Utrecht! Zo is er het welbekende Dierenpark Amersfoort, op nog geen twintig minuten afstand van de binnenstad. Het bosrijke park laat je kennis maken met niet alleen apen maar ook tijgers, neushoorns, giraffes en ga zo maar door. Wil je je voor een dag begeven in Afrikaanse sferen? Dan ben je bij het dierenpark aan het juiste adres! Een perfect uitje als je eenmaal in Utrecht bent dus!

Het sprookjesachtige kasteel De Haar

Als je eenmaal op zoek bent naar de beste uitjes in Utrecht dan mag Kasteel de Haar zeer zeker niet worden overgeslagen! Het wonderbaarlijke en sprookjesachtige kasteel in Utrecht, gelegen aan de Kasteellaan in Haarzuilens, is het grootste kasteel van Nederland. Ben je eenmaal zeer tevreden aangekomen tijdens dit uitje in Utrecht dan wachter er verschillende activiteiten op jou, of jullie.

Zo kun je het kasteel bezoeken met een rondleiding van een deskundige gids. Want wie wil nou tijdens zijn of haar uitje in Utrecht niet meer te weten komen over de luxe leefstijl en verhalen van de baronale familie! Verder kun je kiezen voor een wandeling door het prachtige Engelse landschap. Ook is er een speciale rondleiding voor kinderen waarbij een gepassioneerde barones van het kasteel meer vertelt over het magische kasteel!

De lekkerste biertjes van Utrecht drink je hier!

Zin in een overheerlijk biertje tijdens jullie uitje in Utrecht! Ook dan ben je in deze stad aan het juiste adres! Ontdek de lekkerste biertjes in de Leckere Brouwerij. Naast het smaken van de beste bieren tijdens jullie uitje in Utrecht leer je bij de brouwerij ook nog eens over het maken van dit soort bieren. Want wie wil nou niet meer leren over het proces van bierbrouwen tijdens zijn of haar uitje in Utrecht?

De historie van de Nederlandse spoorwegen

Als je eenmaal in Utrecht bent kun je een uitje naar het Nederlands Spoorwegmuseum niet overslaan! Dit grote museum in Utrecht staat in het teken van wel 172 jaar spoorwegen in Nederland. Tijdens je uitje krijg je niet alleen prachtige historische treinen te zien maar leer je ook meer over het Nederlandse openbaar vervoer, per trein, zoals deze in het verleden was. Ook zijn er tijdens jullie uitje in Utrecht, bij een bezoek aan het museum, tal van tentoonstellingen te zien. Naast het bewonderen van bewonderenswaardig mooie treinstellen, schaalmodellen, locomotieven en stoommachines is een uitstapje naar het museum een echte aanrader voor kinderen. Je kinderen eens flink verwennen tijdens een uitje naar Utrecht? Dan ben je bij het Nederlandse Spoorwegmuseum aan het juiste adres!

(82)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)