Mediums, wat doen zij eigenlijk?

Wat doet een Medium eigenlijk? Een medium kan bijvoorbeeld bewijs leveren van leven na de dood. Ze willen laten zien dat de essentie van leven niet alleen bestaat bij het leven op aarde zelf maar dat er meer is. Als medium kunnen zij bijvoorbeeld de schakel zijn tussen degenen die op aarde achterblijven en degene die naar het hiernamaals zijn afgereisd. Om vragen te beantwoorden, om gerust te stellen. Zodat nabestaanden zich beter voelen en de rouwperiode beter te kunnen doorstaan.

Mediums zijn een link tussen werelden. Soms beschreven als een degene die een telefoongesprek doorgeeft naar een persoon aan de andere kant van de lijn. De kwaliteit van de lijn is onderhevig aan de stemming van de deelnemende personen. Het signaal kan onderbroken worden of slecht zijn door negatieve gedachten of omstandigheden. Zij zijn spirituele intermediairs die een onze diensten vrij aanbieden en geen bezitters van spirituele krachten.

Sommige mediums uiten hun contact met anderen door middel van inspirerende toespraken of raken in trance. Als ze creatieve talenten bezitten, uiten ze zich bijvoorbeeld ook door muziek te maken, te schrijven, te schilderen of andere artistieke uitingen.

Daarnaast proberen mediums ook anderen te stimuleren om zich te verdiepen in Spiritualiteit. Een medium gelooft in het bestaan van het leven na de dood. Dat betekent dat zij geloven dat er een God is. Ieder heeft het recht om in zijn eigen god te geloven, dus zij geloven niet per definitie in de ‘gangbare’ religies. Anderen geloven bijvoorbeeld dat God liefde is, de alom aanwezigheid van liefde. Een medium is dus een spiritueel persoon die kan helpen te begrijpen dat er meer is tussen hemel en aarde. Niet alleen iemand die je kan helpen bij het helpen van het verwerken van de dood van een geliefd persoon. Ook als je problemen hebt met het geloof zijn mediums een prettig contact, omdat zij je geen religie opdringen, maar je proberen te helpen met het begrijpen van je problemen.

(71)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!