Gitaarles in Amsterdam

Amsterdam gitaarles

Het zelf bespelen van een instrument, blijft toch een van de leukste dingen die er zijn. Vanuit het niets iets creëren op bijvoorbeeld de piano of gitaar heeft gewoon iets magisch. Tijd om les te nemen?

Goed aanpakken

Als ik het over muziekles hebt, denken velen eerst aan blokfluitles. Op middelbare scholen was (en is?) dat vaak het treurige begin van muzikale ontwikkeling. Maar wie het heeft meegemaakt weet het wel: veel verder dan ongeïnteresseerde kinderen die op een verloren middag enorm vals door elkaar heen aan het spelen zijn, kom je meestal niet. Nee, om echt verder te komen moet je een bewuste keuze maken en dat ook echt goed aanpakken. Naar een muziekschool bijvoorbeeld of op zoek naar een goede (privé)leraar.

Bij muziekles denken velen direct aan de piano of de gitaar. Maar er is nog zo veel meer mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld basgitaarles, keyboardles, zangles, contrabasles, drumles, saxofoonles, vioolles, celloles of dwarsfluitles. Allemaal fijne instrumenten om mee aan de slag te gaan.

Amsterdam gitaarles

Amsterdam Gitaarles

Kies je toch voor de gitaar en woon je in de buurt van Amsterdam, dan kunnen we Amsterdam Gitaarles van gitarist Hans Benz van harte aanbevelen. Hij kan je in jouw eigen tempo, op een gestructureerde en prettige wijze alle kneepjes van het gitaarspelen bijbrengen. Daarbij bepaal je helemaal zelf wat je precies wilt leren, welke stijl muziek je wilt spelen en welke liedjes je onder de knie wilt krijgen. Hans kan je verder helpen met stijlen als Pop, Country, Metal, Hardrock, Blues gitaar, Rock gitaar, Jazz gitaar, Ska, Reggae, Punk en Wereldmuziek.

Bij Gitaarles Amsterdam kunnen je liedjes leren begeleiden met de gitaar en eventueel zang. Maar ook improviseren en leren soleren is een mogelijkheid. En wat dacht je van direct componeren of het uitzoeken van baslijnen. Akkoorden-kennis en het leren herkennen van akkoorden is net als ritmische vaardigheden en plectrumtechniek altijd onderdeel van de lessen. En desgewenst kan Hans je alles vertellen op het gebied van muziektheorie en -geschiedenis.

Informeel

Hans Benz geeft zijn gitaarlessen thuis in een informele sfeer aan de Duke Ellingtonstraat in Amsterdam West, in de wijk Nieuw-Sloten vlakbij de Johan Huizingalaan. Naast zijn werkzaamheden thuis is hij ook docent aan een havo/vwo in Beverwijk.

Ben je geïnteresseerd, bekijk dan de website van Amsterdam Gitaarles voor alle informatie!

(100)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)