De bekendste acteurs van GTST

Gtst logo

Wie is er niet groot gebracht met Goede Tijden, Slechte Tijden? Het is de langstlopende Nederlandse soapserie en dat is niet voor niks. Het wordt in het plaatsje Meerdijk afgespeeld en de meest aparte, leuke en meeslepende familie gebeurtenissen komen aan bod. Een bekende naam is natuurlijk Ludo Sanders en Janine Elschot en hun dochter Nina Sanders. Hieronder hebben we de bekendste acteurs en actrices voor jullie op een rijtje gezet. Goede Tijden, Slechte Tijden wordt iedere werkdag uitgezonden op RTL 4. Tegenwoordig zenden veel uitzending gemist websites de serie ook uit zodat u niks hoeft te missen.

Ludo Sanders

We beginnen met de godfather van GTST, zijn is natuurlijk Ludo Sanders. Gespeeld door Erik de Vogel is de zakenman de bekendste acteur van GTST. Ludo is vaak betrokken bij verdachte zaken en hij wordt door velen gezien als de slechterik van de serie. Hiermee volgt hij Frits van Houten op die voor Ludo Sanders de gemoederen bezig hield in Meerdijk. Ludo heeft een dochter Nina van zijn vrouw Janine Elschot. Erik de Vogel is in het echt ook getrouwd met Janine die gespeeld wordt door Caroline de Bruijn. In de serie is het niet altijd rozengeur en maneschijn tussen de twee. In 2009 kreeg het stel een dochter en gaat het dus buiten de serie erg goed in hun relatie.

Jef Alberts

De mateloos populaire Jef Alberts is al vanaf 1990 te bewonderen op TV in de populaire serie. Jef Alberts wordt gespeeld door Bartho Braat en is mede door Expeditie Robinson erg geliefd geworden bij het Nederlandse publiek. In 2015 vierde Jef zijn 25-jarig jubileum. Jef werkt achter de bar van Meerdijk, genoemd De Koning en hij wordt gezien als de vader van Meerdijk. Iedereen met problemen kan zijn hart luchten aan de bar van Jef Alberts en dat doen ze ook graag.

Rik de Jong

Rik de Jong wordt gespeeld door Ferri Somogyi, de stoere acteur heeft jarenlang gewerkt in De Koning. De kroeg van Meerdijk. Het bijzondere van de rol van Rik is dat hij voor hem geschreven is. Zij wilde Ferri Somogyi zo graag hebben dat ze de rol van Rik de Jong helemaal voor hem hebben geschreven. Ferri Somogyi is al een ervaren rot in het vak en is ook te zien in Baantjer en in de film Jezus is een Palestijn. Ferri is al sinds 1995 te zien in de populaire serie Goede Tijden, Slechte Tijden.

(128)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)