Op zoek naar een rolstoelauto?

lease auto

Heeft u zin om een uitstapje te maken maar bent u afhankelijk van een rolstoel? Dan biedt een rolstoelauto uitkomst. En rolstoelauto is aangepast aan uw behoeften zodat u weer op pad kunt gaan als u dat wilt, ook al heeft u een mobiliteitsbeperking. Er zijn speciale bedrijven die beschikken over een gevarieerd aanbod rolstoelauto’s en rolstoelbussen die kunnen worden aangepast aan uw wensen. Kijk eens op internet om de verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een rolstoelauto te bekijken. U kunt altijd contact met de website voor meer informatie.

Welke rolstoelauto moet u kiezen?

U wilt alleen of samen met vrienden of familie met vakantie of heeft een auto nodig om naar uw werk te gaan. Uw auto moet bovendien geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Er zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kan het zijn dat u met de rolstoel wilt worden vervoerd terwijl u in de rolstoel kunt blijven zitten. Het is ook mogelijk dat u wel zelf kunt autorijden maar extra voorzieningen nodig heeft. Bijvoorbeeld handgas, een oprijplaat of een draaistoel waarmee u gemakkelijker kunt instappen en uitstappen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk en beschikken bedrijven die rolstoelauto’s verkopen over een uitgebreid assortiment rolstoelauto’s en rolstoelbussen. In de meeste gevallen kunnen er ook aanpassingen worden gedaan aan de rolstoelauto die u koopt en wordt een en ander volledig afgestemd op uw wensen en eisen.

Occassion of auto leasen

Als u heeft besloten om een aangepaste occasion aan te schaffen of dat een auto leasen uw voorkeur heeft, dan moet u goed de garantie regelen en eventuele service zodat u niet later voor vervelende verrassingen komt te staan. Zorg ervoor dat de auto gekeurd is en dat deze een grote onderhoudsbeurt en een behandeling van het interieur en het exterieur heeft gekregen. U rijdt dan weg met een veilig gevoel omdat u weet dat uw auto in orde is en goed is nagekeken.

Rolstoelauto aanpassen

Heeft u zelf een geschikte auto dan kan deze in veel gevallen voor u worden aangepast op verschillende onderdelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er in uw rolstoelauto of bus een handgas systeem inclusief remsysteem wordt ingebouwd. Dit kan zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde van het stuur.
Bent u niet in de gelegenheid naar de verkoper te komen dan kunt u vragen of het bedrijf bij u thuis langs komt met de auto. Ook zaken als een oprijplaat, een kofferbaklift (ook wel scootmobiel lift genoemd) zijn bij de betere dealer van rolstoelauto’s te verkrijgen.

(64)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)