Het efficiënte en veilige personen volgsysteem: Smartrak van APS Mobiele Communicatie!

Een GPS tracker voor een efficiënte en veilige inzet van uw personeel. Het maakt inzichtelijk waar uw mensen zich bevinden, maar kan ze ook op geavanceerde wijze beveiligen.

Altijd op de hoogte

Door het real-time in kaart brengen van uw personeel bent u ieder moment op de hoogte waar uw medewerker aan het werk is. Het systeem heeft echter ook een beveiligende functie en is voorzien van een noodknop. Bij calamiteiten kan razendsnel de locatie van uw mensen bepaald worden en de alarmopvolgers worden ingeseind. Zodra de noodknop bediend wordt, ontvangt de webserver de noodoproep en stuurt vervolgens een SMS of e-mail naar de vooraf ingestelde telefoonnummers of email-adressen. Het SMS of e-mail bericht bevat een naam van de gebruiker van de GPS tracker en de exacte locatie gegevens in een Google hyperlink. Via deze hyperlink ziet u direct de locatie van de Smartrak op uw smartphone.
aps

Veilig gevoel

Bij bediening van de noodknop geeft de Smartrak een kort trilsignaal zodat de gebruiker voelt dat de noodoproep is verzonden, vervolgens voelt de gebruiker een lang trilsignaal retour van de webserver ter bevestiging dat de noodoproep ontvangen is en hulp gealarmeerd is.

Op een rijtje:

  • Gemakkelijk personen traceren dankzij nauwkeurige positie bepaling door het gebruik van twee positie systemen namelijk, GPS en Glonass.
  • Ook in gebieden met slechte dekking zijn uw mensen te traceren, Smartrak zorgt voor zeer gedetailleerde locatie info.
  • De accu in de Smartrak heeft een capaciteit van 1700 mAh waarmee de gebruiksduur minimaal 24 uur is.
  • Duidelijke LED indicatie geeft de status van de accu, het GPRS netwerk en de GPS ontvangst aan.

Heeft u nog vragen? Neem hier contact op!

(43)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)