USB stopcontacten, de nieuwste stopcontacten

Usb stopcontact

Een nieuw soort stopcontact is er op de markt verschenen, een stopcontact met een USB aansluiting. Door de komst van smartphones, tablets en andere apparaten is er steeds meer vraag naar USB aansluitingen. De opladers van al deze apparaten hebben een USB uitgang. Veel mensen maken gebruik van de bijgeleverde USB- adapter, maar als u een USB stopcontact aanschaft, heeft u deze niet meer nodig.

USB en wandcontact in één

Het USB stopcontact heeft de vorm van een wandcontactdoos. Het stopcontact heeft één normale stekkeraansluiting en 2 USB aansluitingen. Uw tablet, telefoon of al uw andere apparaten worden veel sneller opgeladen via het stopcontact. Het gaat veel beter en sneller dan via een USB- adapter. U kunt 3 apparaten in één keer opladen. Geen gezeur meer over wie nu zijn of haar telefoon mag opladen.

Vermogen en veiligheid

Omdat dit product erg in opmars is zijn er ook veel goedkopere namaak producten op markt. Deze voldoen niet aan de Europese eisen, pas daar mee op. Andere stopcontacten voldoen vaak aan alle Europese eisen. Er zijn drie keurmerken waar aan een stopcontact aan moet voldoen. Het CE, RoHS en het FCC keurmerk. Als een stopcontact over deze keurmerken beschikt dan is het goedgekeurd door de Europese norm.

De USB stopcontacten hebben een vermogen van 2100mA. Dit geldt per stopcontact. Naast het USB stopcontact enkel heb je ook een stopcontact dubbel. Deze heeft vier USB aansluitingen en twee normale stekkeraansluitingen. Ook is er een USB stekker 5 in 1. Deze stekker kan u in een normaal stopcontact steken. Er zijn drie USB aansluitingen, dus u kunt drie apparaten te gelijk opladen. Naast de USB aansluitingen heeft u ook twee normale stekkeraansluitingen.

De USB stopcontacten brengen alleen maar voordeel met zich mee. Het opladen van al uw elektronische apparaten gaat eenvoudig en snel.

(465)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)