Hoe ga je om met liefdesverdriet?

De warme feestdagen komen eraan en het laatste waar je dan aan wilt denken is liefdesverdriet. Tijdens de feestdagen wil je het liefst zijn met je familie, vrienden en je grote liefde. Maar wat nou als het net uit is met je vlam? Dan zouden de feestdagen weleens extra zuur kunnen worden, omdat je continue aan hem/haar moet denken. Een breuk in de liefde is nooit leuk. Jullie hebben tenslotte fijne en intieme momenten met elkaar gedeeld en als daar plotseling een einde aan komt, kan dat zwaar vallen. De één zal er ook minder moeite mee hebben dan de ander. Dit is ook afhankelijk van meerdere factoren, zoals: hoe lang de relatie heeft geduurd, hoe serieus de relatie is geweest, hoe de relatie ten einde is gekomen etc. Hoe kan ik weer snel over mijn liefdesverdriet komen?

Contact verbreken

wallpapers-of-love-hurtsDit is voor de meeste personen misschien wel de moeilijkste stap, maar om snel van je liefdesverdriet af te komen is het belangrijk om ALLE contacten te verbreken met je oude liefde. Verwijder en blokkeer hem/haar op Whatsapp, Facebook, Skype en andere vormen van social media. Blokkeer zijn/haar telefoonnummer zodat je niet in de verleiding komt om te bellen of gebeld te worden en probeer plekken te vermijden waar hij/zij ook te vinden is. Ook is het belangrijk dat je herinneringen aan je ex verwijderd, zoals foto’s op je telefoon, SMSjes, fysieke foto’s en andere voorwerpen zoals cadeautjes. Door te doen alsof hij/zij niet meer bestaat, zul je snel van je liefdesverdriet afkomen. Het beste zou zijn om al deze stappen in één keer te ondernemen, maar als je dat moeilijk vindt kun je dit ook stapsgewijs doen.

Nieuwe contacten

Het contact compleet verbreken is voor de meeste personen het moeilijkste gedeelte. Om ervoor te zorgen dat je na verloop van tijd toch niet weer in de verleiding komt, is het belangrijk dat je nieuwe contacten gaat opdoen. Ga erop uit, dans, geniet van de nieuwe aandacht die je krijgt, date! Date nieuwe mannen/vrouwen en je komt er gauw achter wat je al die tijd eigenlijk gemist hebt. Wist je dat je voorkeur voor je nieuwe liefde ontstaat door persoonlijke ervaringen? Door weer nieuwe en leuke contacten op te doen, zul je je ex snel kunnen vergeten. Probeer ook activiteiten te ondernemen die je graag zou willen doen, maar je ontnomen zijn tijdens je relatie met je ex. Hierdoor ontmoet je ook weer nieuwe contacten, vrienden en wellicht wel jouw nieuwe liefde!

(175)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)