NapPas: familievertier en korting

Uitjes met het gehele gezin kunnen soms best duur zijn. Een bezoek aan de dierentuin met uw kinderen kan soms flink in de kosten oplopen. Soms wel meer dan 100 euro. Voor die mensen is de NapPas in het leven geroepen: een kortingspas op meer dan 400 uitjes voor het gehele gezin. Hieronder leest u wat u allemaal kunt met de NapPas en wat u moet doen om in het bezit te komen van de pas.

NapPas bestellen

Wanneer u van kortingen op uitjes gebruik wilt maken, zorg dan dat u zo snel mogelijk in het bezit komt van de pas. Dit kan op NapPas.nl. U kunt de pas eenvoudig bestellen door uw persoonsgegevens digitaal in te vullen en op te sturen. Voor slechts 19,95 euro per jaar krijgt u korting op veel leuke en avontuurlijke uitjes.

logo (6)

Meer dan 400 uitjes

Met de NapPas op zak heeft u keuze uit ruim 400 uitjes. Of u nu van avontuur houdt. Of van een stukje wandelen. Diverse musea zijn met korting ook te bezoeken. Gaat u met uw gezin deze zomer niet naar Zuid-Frankrijk of naar Spanje. Kiest u ervoor om gewoon lekker thuis te blijven en leuke dagjes uit te plannen met uw kinderen? Dan bent u een dief van uw eigen portemonnee wanneer u de NapPas niet in huis haalt. Kortingen voor uitjes kunnen soms oplopen tot 50 procent!

Pretparken, skyline Rotterdam, karten en nog veel meer

De NapPas is aangesloten bij instanties en evenementen die garant staan voor een divers aanbod. Zo zijn er diverse pretparken, kan er worden gekart op de baan van Van der Ende of u kunt de Mini Efteling bezoeken in Nieuwkuijk. Met het nostalgische schip de SS Rotterdam kunt u van de skyline van deze Zuid-Hollandse stad genieten. Dan dat allemaal tegen korting met de NapPas. Veel plezier deze zomer!

(100)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)