Zo kweek je zelf paddo’s

Paddestoelen op een boomstronk

Wist je dat paddenstoelen in veel delen van Europa in het wild leven? Paddo’s is eigenlijk een soort verzamelnaam voor verschillende paddenstoelen met een hallucinerende  werking. Bij het gebruik van deze paddo’s kun je binnen een uur een trip van ongeveer 4 tot 6 uur ervaren. Hierin zijn de eerste twee uur de effecten het heftigst. Een avondje vol ontspanning met verschillende creatieve gedachtesprongen. Je kunt paddo’s kopen in diverse shops in de binnenstad, maar je kunt ze ook zelf kweken. Hoe? Dat lees je hier!

Zelf kweken

Er zijn een aantal opties bij het kweken van paddo’s. Zo kun je dit zelf doen, maar dan moet je wel eerst de benodigde apparatuur verzamelen. Denk hierbij aan een hittemat, maar ook aan een scalpel om het juiste resultaat te bereiken. Ook moet je sporenprints verzamelen, samen met het materiaal om een substraat te maken waar je mycelium (de zwamvlok) in kan groeien. Bij een succesvol resultaat van de voorbereidingen, kun je na een week al de eerste tekenen van leven zien. Bij het zien van de hoedjes, kun je volledige groei verwachten. Probeer je goed te verdiepen bij kweken van je eigen paddo’s en dat je vooral bepaalde stappen niet overslaat, want anders kan het proces verstoord worden die mogelijk de gezondheid van je paddo’s kunnen schaden.

Kweekset kopen

We begrijpen dat op je eigen houtje paddo’s kweken wat veel werk kan zijn. Je moet immers eerst zelf alle benodigdheden kopen om vervolgens aan de slag te gaan. Door een complete paddo kweekset te kopen kun je meteen beginnen. Deze sets zijn vaak ingespoten met psilocybe cubensis sporen (dit betekent dat de stoffen die het euforische gevoel geven al zijn toegevoegd). Zo zijn de kweeksets vrijwel meteen klaar voor de kweek. Wat je zelf moet doen? Water toevoegen en een de set op een warme plek zetten, zodat je binnen no-time je eigen oogst kunt ervaren. Dat is pas luxe!

Het gebruik van paddo’s

Paddo’s zijn zeker leuk om eens uit te proberen, maar wees ook bewust van de eventuele gevolgen van het gebruik van hallucinerende middelen. Gebruik geen paddo’s als je niet goed gehumeurd bent of als je last hebt van depressieve klachten. Ben je al de hele avond alcohol of andere drugs aan het gebruiken? Bewaar de paddo’s dan voor een volgend moment. Ze lopen niet weg, maar jouw gezondheid wel. Ben je klaar voor het gebruik? Begin dan met een kleine dosis en zorg dat je in een ontspannen omgeving bent.

(337)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)