Fronsrimpel verwijderen: dit moet je weten

fronsrimpel

Heb jij last van een fronsrimpel? Dit is een natuurlijke strenge blik op het gezicht, ondanks een tevreden of gelukkige gemoedstoestand. Hierdoor kunnen mensen in de nabije omgeving jouw emoties op de verkeerde manier aflezen. Naarmate je ouder wordt zullen deze klachten steeds meer toenemen. Meestal is een fronsrimpel het gevolg van een genetische aandoening, waardoor een permanente oplossing voor dit probleem voornamelijk bestaat uit een cosmetische behandeling. Ga van tevoren hier wel over in gesprek met een huisarts. Het is belangrijk om voldoende onderzoek te doen naar de ingreep en het resultaat van een behandeling zorgvuldig te bekijken voordat je een beslissing neemt.

Het ontstaan van de fronsrimpel

Een van de opties die je hebt om de fronsrimpel tegen te gaan is kiezen voor fillers op BetanClinics.nl. Dit maakt direct een einde aan jouw strenge blik en zal een frisse uitstraling als gevolg hebben. Hierbij geldt dat het belangrijk is om te weten hoe een fronsrimpel kan ontstaan. Dit is namelijk het gevolg van spieren die samentrekken tussen de wenkbrauwen, waardoor je boos en geconcentreerd kan kijken. Als deze spieren zich voortdurend aanspannen, is dat de permanente blik waar je aan vast zit. Een groef kan ontstaan tussen de wenkbrauwen, waarbij de wenkbrauwen naar beneden worden getrokken.

Een fronsrimpel voorkomen

Het is lastig om een fronsrimpel te voorkomen, aangezien sommige mensen een genetische aandoening hiervoor hebben. Het ligt met name aan de botstructuur van het voorhoofd en de kracht van de spieren. Je kunt proberen om de fronsrimpel tegen te gaan, door bewust minder te fronsen en de spieren in jouw gezicht meer te laten ontspannen. Dit biedt echter niet de garantie dat een fronsrimpel wordt voorkomen. Als het niet lukt, dan heb je altijd nog de optie van een cosmetische behandeling. Hierbij kun je denken aan een behandeling met botox of met fillers, hetgeen niet schadelijk is voor de gezondheid van de huid.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling met botox is het belangrijk om de effecten te weten. De behandeling zal een resultaat opleveren waar je gedurende een periode van meerdere maanden aan vast zit. Door foto’s te bestuderen kun je het effect achterhalen. Na afloop van de behandeling zal het voor drie maanden lastig zijn om te fronsen. Daarna komen de spieren weer op gang. Bij fillers wordt de huid in tegenstelling tot botox niet strak getrokken maar opgevuld met voldoende vocht, wat tevens goed werkt.

(119)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)