Cosmetica voor de man, 5 tips

Je huid goed verzorgen is niet alleen belangrijk voor vrouwen, maar ook voor mannen. Daar waar je miljoenen cosmetica tutorials kunt vinden voor vrouwen en meiden, moet je als man heel goed zorgen naar een online tutorial. Dit terwijl steeds meer echte mannen gebruik maken van cosmetica. Hieronder geven we je vijf handige tips voor de cosmetica voor de man.

Tip 1: Breng je wenkbrauwen in vorm

Wist je dat je wenkbrauwen een van de belangrijkste onderdelen zijn van je gezicht? Volle en dikke goed gevormde wenkbrauwen zijn een ware eye-catcher voor mannen en voor vrouwen. Om je wenkbrauwen goed en strak te vormen moet je jouw wenkbrauwen trimmen of epileren met een pincet. Ook kun je houw wenkbrauwen met een wenkbrauwpotlood een natuurlijke kleur geven. Om je wenkbrauwen de hele dag goed in shape te laten zitten kun je ook een wenkbrauwgel gebruiken.

Tip 2: Creëer een volle baard

De meeste vrouwen houden van een man met een volle baard. Helaas is niet elke man gezegend met een volle baard of een mooie baardgroei. Gelukkig is dit probleem gemakkelijk te verdoezelen. Gebruik wat wenkbrauwpoeder op je kale plekken in je baard(groei). De plekken zijn dan mooi bedekt en vallen niet meer op.

Tip 3: Werk de donkere kringen onder je ogen weg

Veel mannen en jongens hebben last van donkere kringen onder de ogen. Het laat je er vermoeid uitzien, dit terwijl je er juist fris en fruitig uit wilt zien, overal en altijd. Gelukkig kun je de donkere kringen met cosmetica voor de man goed camoufleren. Je kunt deze kringen namelijk lichter maken door een concealer te gebruiken. Eigenlijk is een concealer je beste vriend als je een zware of wilde nacht hebt gehad en de volgende dag er toch fris en fruitig wil uitzien.

Tip 4: Gebruik een dagcrème met een kleurtje

Wil je jouw huid een mooie gloed geven, maar dan wel zo onopvallend mogelijk? Dan biedt een dagcrème met een kleurtje uitkomst. Met deze dagcrème ervaar je het ultieme effect van een natuurlijke en onzichtbare make-up. Je brengt de dagcrème eenvoudig op, het werkt zoals he aanbrengen van een normale dagcrème. Met een klein beetje geef je gezicht al een mooie, gezonde gloed en kun je alle onzuiverheden bedekken.

Tip 5: Maak gebruik van de beste merken

Belangrijk is dat je gebruik maakt van goede merken. Zo behaal je het beste resultaat. Verwen jezelf en maak gebruik van topmerken zoals Collistar of Biotherm. Beide merken hebben een grote verzorgings- en cosmeticalijn voor mannen en bieden hoogkwalitatieve producten aan.

(129)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)