Wat zijn huidaandoeningen?

floaterlaser

Met het begrip huidaandoeningen worden allerlei soorten huidproblemen bedoelt. Het kan hierbij gaan om een infectie, een moedervlek, maar ook om eczeem of littekens. Al deze huidaandoeningen kunnen zorgen voor pijn, jeuk of ongemak. Gelukkig zijn er genoeg behandelingen mogelijk om van huidaandoeningen af te komen.

Zo komen de huidaandoeningen in verschillende soorten voor. Soms zijn de aandoeningen noodzakelijk.  Dit zijn alle soorten aandoeningen waarvoor je bij een huidkliniek terecht kunt: acne, fibroom, moedervlekken, puistjes, rode vlekken, rosacea, talgkliercysten, vetbulten en witte vlekken op de huid. Voor een veilige en vooral effectieve behandeling van een van deze aandoeningen, kunt u zonder verwijzing van uw huisarts gewoon terecht bij Dutch Clinic in Hoofddorp. Hun ervaren artsen met jarenlange expertise staan voor u klaar, zij hanteren de meest geavanceerde technieken en hebben het nieuwste apparatuur tot hun beschikking.

Veel gestelde vragen met de antwoorden van Dutch Clinic

Wat als ik niet zeker weet wat mijn huidaandoening is?

Voordat een behandeling wordt gestart of zelfs maar geadviseerd, heeft u altijd eerst een vrijblijvend consult met een van onze artsen. Deze beoordeelt uw huid, de aandoening en uw conditie. U weet daardoor precies wat uw huidaandoening is.

Hoe weet ik welke behandeling het beste is?

Na een eerste consult adviseert uw arts u welke behandeling het beste is voor uw huid en de aandoening die u heeft.

Hoe lang duurt het voordat de behandeling effect heeft?

Dit verschilt per aandoening.

Hoe lang is het resultaat van een behandeling zichtbaar?

Dit is afhankelijk van het type behandeling, hoe vaak de behandeling is herhaald en de aard van de aandoening.

Meer weten over huidaandoeningen? Vraag gratis adviesgesprek aan.

Heeft u last van één van de eerder genoemde aandoeningen en wilt u weten of er een behandeling mogelijk is? Maak dan een afspraak bij Dutch Clinic. Voor persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen. De specialisten en het team van Dutch Clinic zijn er om u persoonlijk te woord te staan. U kunt ze bereiken op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur.

(124)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)