Managed Services voor bedrijven

managed it services

Efficiënt ondernemen. Tegenwoordig valt hier genoeg over te lezen. Eigenlijk zou het goed zijn dat elke ondernemer efficiënt onderneemt. Door efficiënt te ondernemen kunt u namelijk dingen doen waar u echt goed in bent en die u leuk vindt.
Vaak is het ook nog kostenbesparend doordat de tijd efficiënter ingedeeld wordt. De kern van elk verhaal over efficiënt ondernemen is wel dat je moet doen waar je goed in bent. Het gevolg hiervan is dat sommige taken uitbesteed moeten worden. Dit uitbesteden wordt ook wel Managed Services genoemd. Door een gedeelte uit te besteden kunt u dus effectiever werken. Het gevolg hiervan is dat het bedrijf doet waar het goed in is en daardoor meer geld verdiend kan worden. Een bedrijf als Databalance levert bijvoorbeeld managed services in vele vormen om u als ondernemer te ontlasten.

De motor van uw onderneming

De ICT-infrastructuur wordt soms ook wel de motor van de onderneming genoemd. Vaak sta je hier niet bij stil, maar het is belangrijk dat deze motor goed draaiende gehouden moet worden om de continuïteit van de onderneming te waarborgen. Stel je eens voor dat de telefoons niet werken of de verbindingen van het internet wegvallen. Om deze scenario’s te voorkomen is het van belang om de ICT-infrastructuur van uw onderneming aan te laten leggen en onderhouden door een externe dienstverlener met kennis van zaken. De externe dienstverlener zal ervoor zorgen dat het netwerk goed onderhouden is en dat u altijd voldoende capaciteit tot uw beschikking hebt.
Het is mogelijk om het onderhoud gedeeltelijk zelf te doen, maar het is ook mogelijk om dit volledig uit te besteden door middel van Managed Services.

Kenmerken van Managed Services

Er zijn een aantal eigenschappen die kenmerkend zijn voor Managed Services. Belangrijke eigenschappen zijn continuïteit, efficiency en kwaliteit. Dit waarborgt een goed ICT-systeem met een lage uitval. De investering die nodig is voor dit systeem zal zich op de lange termijn dus relatief eenvoudig terugverdienen. Om meer te weten te komen over Managed Services is het verstandig om u laten informeren door een specialist op dit gebied. De specialist kan u vertellen van de vele mogelijkheden en toepassingen. Dit zorgt er voor dat u de juiste beslissing voor uw bedrijf maakt.

(77)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)