Website maken

Website maken

Elke dag komen er nieuwe websites online. Dit zijn bijvoorbeeld webshops, hobby websites en informatieve websites. Er worden veel websites gemaakt die als doel hebben om geld op te brengen. Een hobby website kan je wel enorm stylen en veel moeite in steken, maar het is en blijft een hobby. Het is niet de bedoeling dat een hobby website veel geld kost en vaak zul je dus zelf het script hiervoor schrijven en alle updates hiervoor maken. Zo kost het alleen de hosting en domeinnaam en zullen hoge kosten bespaart blijven. Je zult er dus alleen tijd in steken.

“Er worden veel websites gemaakt die als doel hebben om geld op te brengen”

Als je geld wilt verdienen met je website, dan is het verstandig om een professioneel design te laten ontwerpen of deze zelf te ontwerpen. Als je zelf een website gaat maken, zal je hier wel verstand van moeten hebben. Als je geen verstand hebt van HTML, CSS en andere programmeertalen, dan is het onnodig om het te gaan proberen want dan zal er niet veel van terecht komen. Laat je website dan maken door een professioneel webdesignbureau. Deze zullen de website precies naar je wensen maken en als hij niet helemaal naar tevredenheid is gemaakt hier aanpassingen op maken. Zo kan je zelf richten op de promotie van de website en het webdesignbureau op het uiterlijk van de website.

“Laat je website dan maken door een professioneel webdesignbureau”

In overleg met het webdesignbureau kan je aangeven wat je precies verwacht van de website en kan je aangeven wat je allemaal op de website wilt hebben. Als je bijvoorbeeld een webshop online gaat zetten, dan moet je alle producten erop kunnen zetten met foto’s en beschrijving. Daarnaast moet men de producten in een winkelwagen kunnen doen en afrekenen. Tegenwoordig worden veel online bestellingen met iDeal betaald. Het is dus verstandig om aan te geven dat je dit betaalsysteem op je website wilt hebben.

Als je een bedrijfswebsite aan het maken bent is het verstandig om de website zakelijk te houden. Niet teveel toeters en bellen erom heen, maar laat zien wat voor bedrijf het is en waar jullie voor staan. De website dient dan als kennismaking voor de klant en die wilt precies zien waar die aan toe is bij dit bedrijf. Een eerste indruk is hierbij erg belangrijk dus zorg ervoor dat deze goed is!

(147)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)