Tips voor het organiseren van jouw bruiloft

Feest

ambitious Feest_DJ_huren

Wat vind je wel of niet belangrijk bij jouw mooiste dag? De een geeft hier heel veel geld aan uit, de ander doet het wat rustiger aan. Hier een aantal tips voor het organiseren van jouw bruiloft.

Mooiste trouwjurk

Ga eerst een aantal winkels af waar je makkelijk vrijblijvend kunt passen zodat je al een goed beeld hebt van wat voor soort jurk je wilt gaan dragen.

 

Zodra je daar een beetje uit bent scheelt dat een hele hoop. Al snel is er duidelijk wat je absoluut niet zou willen.Ā Bijvoorbeeld Assepoester in Den Haag is daar een hele leuke voor (best aparte jurken en passen zonder enig gevoel van verplichting tot kopen).

Mooiste taart

Een taart is erg duur, zoals je zelf al opperde zijn cakejes een goed alternatief. Wat helemaal goedkoop is, is een ijstaart.

Gratis trouwen

Ik neem aan dat je op de hoogte bent van het gratis trouwen op een bepaalde dag in de week in bijna iedere woonplaats.

Mooiste locatie

Het ligt een beetje aan wanneer je gaat trouwen, maar in principe is een flinke partytent huren geen fout idee. Deze is altijd nog te verwarmen met kleine warmteblazers die ze vast bij Boels o.i.d. verhuren. Wij hebben gekozen voor een enorm sfeervolle locatie omdat we hier verliefd op zijn geworden. Maar als je het even realistisch bekijkt is een simpel zaaltje ook heel gezellig te maken met de juiste sfeer en decoratie.

Beste DJ inhuren

Het spreekt voor zich: je wilt alleen de beste dj inhuren voor jouw evenement. De belangrijkste stap is al gezet, want bij ons vind je uitsluitend toppers. En er is meer dan dat. Want de top is voor ons pas echt bereikt als een dj niet alleen als een geoliede machine de platen aan elkaar smeedt, maar dat het gebeurt met een perfect gevoel voor timing en sfeer. De juiste plaat op het juiste moment door als het ware mee te bewegen met het publiek. Flexibel inspelen op verzoeknummers en ter plekke meedenken als er om een bepaald genre wordt gevraagd. Met andere woorden: alle ingrediƫnten voor een spetterend feest weten te mixen tot een niet te versmaden muzikaal banket!

Iedereen bedanken

Wij hadden hier nog geen plannen voor, als we al iets doen gaat het denk ik een trouwfoto worden die we achteraf nog opsturen. Vaak belanden echte bedankjes gewoon in de kast, en dit is wel een mooie manier om het blijvend te houden.

(34)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!