Valentijn cadeau voor je liefde? 10 perfecte tips 2020!

Valentijn vieren

Welk cadeau koop jij voor Valentijnsdag? Ieder jaar weer, als de dag nadert, reist de vraag “hoe kan ik mijn liefde uitdrukken met valentijnsdag?”. Welk valentijnscadeau laat jouw geliefde weten hoeveel je van hem of haar houdt? Je liefde is ongetwijfeld heel groot, want anders zou je deze blog over valentijnscadeaus niet aan het lezen zijn 😉 Wij helpen je graag een handje verder, dus lees snel verder!

We geven je een kijkje in een aantal creatieve en unieke soorten cadeau-ideeën voor Valentijnsdag. Inclusief voorbeelden die wellicht jouw eigen creativiteit stimuleren om een creatief cadeau te bedenken. En het leuke is, dat deze cadeau-ideeën het hele jaar door aan iemand gegeven kunnen worden, niet dus alleen op 14 februari. Want je kunt niet vaak genoeg aan iemand laten weten hoeveel je van diegene houdt.

Geschenken van herinneringen

Deze valentijns-cadeaus zijn bedoeld om mooie herinneringen op te roepen aan prachtige momenten die je met je geliefde  hebt gehad.

  • Verzamel enkele foto’s (scan ze digitaal als het pre-digitale camera’s zijn) en gebruik een online service om een ​​fotoboek van jullie leven samen te maken voor jouw partner.
  • Geef een cadeaubon voor de drie restaurants waar je de meest speciale dinerdates hebt gehad en zeg: “Laten we onze favoriete tijden opnieuw samen beleven dit jaar.”
  • Koop een grote doos valentijn-chocolade en plaats een briefje bij elk chocolaatje die vertelt over een speciale herinnering aan je geliefde.

Geschenken van ervaringen

Creëer een ervaring, iets leuks en unieks, als een geschenk.

  • Verander je huis in een restaurant, compleet met kinderen als het bedienend personeel.
  • Kies een leuke film, maar behandel je woonkamer als een theater (compleet met kaartjes en popcorn, enz.). Kies een film waarvan je weet dat je partner ervan houdt of waaraan je je herinnert wanneer je aan het daten was of voor het eerst getrouwd was.
  • Kies een hobby of activiteit die je hebt besproken om samen te doen: stijldansen, schilderen, gitaarlessen, golf, etc. Presenteer een cadeaubon voor die activiteit aan je partner.
  • Plan een speciaal Valentijnsweekendje voor jullie tweeën naar een speciale plek.

Maak vouchers die je partner kan innen voor jouw hulp op iets in het hele huis.

  • Reinig de auto van je echtgenoot.
  • Serveer het ontbijt van je partner in bed op Valentijnsdag.

Vergeet niet: het is niet alleen wat je aan je partner geeft. Wat nog belangrijker is, is hoeveel aandacht en zorg je besteedt aan het Valentijnsdag geschenk. Het type cadeau dat je kiest, kan laten zien hoe goed je iemand kent, hoeveel je iemand begrijpt en hoe speciaal en verzorgd je wilt dat die speciale persoon voelt.

(114)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)