Heren mode

Kledingwinkel

Wij heren hebben vaak veel minder keuze op het gebied van kleding en accessoires. Je herkent het vast wel, je vriendin heeft je weer eens gedwongen om met haar mee te gaan winkelen. Meestal houdt dit in dat je bij elke winkel die je tegen komt als een schoothondje achter je vriendin aan naar binnen hobbelt, of je hebt geluk en je mag buiten wachten. Je vriendin vermaakt zich urenlang, kijkt naar tientallen verschillende kledingstukken, en de kans is nog aanwezig dat ze niks koopt ook. Neem dan ons mannen, wij weten van tevoren precies wat we zoeken, en bedenken zelfs vaak al in welke winkel we waarschijnlijk de meeste kans van slagen hebben. Neem nou een riem, voor vrouwen is er vaak een overvloed aan keuze tussen kleur, model en stof, maar voor heren is de keus flink beperkt.

Beperkte aanbod herenmode

De gemiddelde kledingzaak heeft vaak maar een beperkt aanbod van heren kleding en accessoires, en het aanbod wat wel aanwezig is, mist vaak net die maat die jij nodig hebt. Kijk maar in een willekeurige winkel die zowel mannen als vrouwen kleding aanbieden. De ruimte die vrouwen hebben is vele malen groter dan de heren. Gelukkig zijn er (web)winkels die rekening houden met de moderne man, en bieden een gevarieerd assortiment heren kleding en accessoires aan. De moderne man vind het ook steeds belangrijker om er goed uit te zien. De laatste jaren zijn de mannen ook een stuk ijdeler geworden. En hebben ze steeds meer interessant in mode en uiterlijke verzorging. Toch kunnen winkels hier veel meer op in gaan spelen dat de mannen ook meer geld gaan uitgeven aan mode zoals vrouwen het eigenlijk doen.

Prijs

Wat het grootste verschil is tussen mannen en vrouwen kleding is de prijs. Waar je voor vrouwen mooie schoenen kunt krijgen voor een prijs onder de 50 euro, is het bij mannen ondenkbaar om mooie schoenen te kopen onder de 100 euro. Dit geldt bijna voor alle kledingstukken en accessoires. Mannen moeten een flinke portemonnee meenemen willen ze veel nieuwe kleding kopen. Toch kunnen mannen een hoop geld besparen als ze via goedkoop.nl op zoek gaan naar diverse aanbiedingen. Via deze site kun je namelijk veel korting scoren die het allemaal een stuk goedkoper maken.

Kortom kijk goed naar acties en korting dan zal het uiteindelijke meevallen hoeveel je kwijt bent als man aan kleding. Wees creatief en je profiteert er veel van.

(73)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)