Spacebrillen voor festivals en feestjes

Muzieknoten

Op een festival geniet je niet alleen van de muziek, maar ook van de mooie lichtshows. Er worden vele lampen, in allerlei kleuren en bewegingen ingezet om het publiek nog meer te laten genieten van de muziek. Terwijl je luistert naar jouw favoriete band, kijk je naar een geweldig mooie show van lichtjes. Wil je deze show nog mooier maken?

Jouw perfecte spacebril

Als je je echt in een andere wereld wilt begeven, waarin je volkomen opgaat in de muziek, dan moet je jouw ogen gaan verwennen met een spacebril. Dit zijn brillen, die bij lichtinval spectaculaire kleur-effecten, ook wel diffraction-effecten, laten zien. Bij spacebrillen is het diffraction-effect van verschillende intensiteit. Ook verschillen spacebrillen in het soort licht-effect.

Aanbod spacebrillen

Bij spacebrillen van HappyGlasses kun je niet alleen kiezen uit verschillende soorten effecten. Er is ook een ruim aanbod aan monturen en glazen. Hierbij kun je kiezen uit zes verschillende categorieën.

  • Aviator brillen: Deze spacebrillen hebben een modern design en een pasvorm, die bij iedereen goed zit. De glazen lijken op de vorm van een ei, dat een beetje schuin omhoog ligt. Tevens zijn de glazen voorzien van een hip kleurtje: blauw, goud, zilver of getint.
  • Flipover brillen: Bij deze brillen maak je de keuze tussen een diffraction of ultra diffraction effect. Dat laatste creëer je door een extra glas naar beneden te klappen.
  • Limited brillen: De monturen van deze brillen zijn voorzien van allerlei hippe kleurtjes, figuren en vormen.
    Special brillen: Deze brillen hebben iets speciaals: ze lichten op in het donker of ze laten je extreem veel diffraction zien.
  • Standard brillen: Zoals de naam al zegt, deze brillen zien er vrij standaard uit, maar dan wel verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren. Ze hebben een stevig montuur en zachte glazen.
  • Ultimate brillen: Deze spacebrillen zijn voorzien van een extreem diffraction-effect, spiegelglazen, felle kleurige of lichtgevende monturen.

(55)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)