Vrouwen die schoenen en sloffen dragen

schoenen

De vrouw van 2017 leidt een actief en turbulent bestaan. Ze is productief en voortdurend in de weer. Ondanks haar drukke leven wil ze er echter wel goed uitzien en in er stijl bijlopen. Herkenbaar? Ook sloffen worden er steeds meer gemaakt in alle kleuren en maten en de modieuze vrouw van 2017 springt naar natuurlijk op in. De ideale combinatie van comfortabele schoenen op werk en lekkere sloffen thuis kun je hieronder terug lezen.
Een goede outfit begint uiteraard met het hebben van een paar goede en comfortabele schoenen. Maar als een vrouw thuis komt van werk, wil ze lekker haar sloffen aan kunnen doen. Zeker als het heel koud is zijn warme sokken en een paar sloffen onmisbaar voor de vrouw. Maar aan welke eisen moet de ideale vrouwenschoen en sloffen eigenlijk precies voldoen? We hebben de belangrijkste punten kort op een rijtje gezet.

De schoen en slof moet praktisch zijn

Ten eerste is het natuurlijk erg belangrijk dat je schoen of slof makkelijk aan en uit kunt doen. Dit geldt zeker voor de slof. Als je thuis bent wil je lekker kunnen relaxen en snel de slof aan kunnen doen wanneer je maar wil. Wat betreft de schoenen, je kent ze wel, die leuke laarsjes waar je met veel geweld net in kan komen en vervolgens nog moeilijker weer uitkrijgt. Ze zien er meestal fantastisch uit, maar praktisch is anders.

Het ontwerp van de schoen en slof

Misschien wel het belangrijkste punt voor veel vrouwen bij het uitzoeken van een paar nieuwe schoenen en sloffen: hoe zien ze eruit? Het oog wil ook wat en je wilt natuurlijk wel dat je er een beetje modebewust bijloopt. Alhoewel Crocs misschien ontzettend lekker lopen, ze zijn nu niet bepaald ideaal om mee naar je werk te gaan. Wat betreft de slof worden sloffen steeds populairder en wordt het steeds belangrijker welk ontwerp slof je hebt. Wat tegenwoordig vaak verkocht wordt is de Spaanse slof. Maar voor de buitenlanders blijft de klomp populair.

De prijs van de schoen en slof

Niet te vergeten natuurlijk, de prijs van de schoenen. Vaak is het zo dat goede schoenen met een prijskaartje komen. Echter hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Met een beetje goed speurwerk en door te weten waar je op moet letten kun je vaak een hoop geld besparen. Wat betreft de slof maakt dat niet veel uit. Over het algemeen zijn sloffen niet zo duur en heb je al hele leuke sloffen voor een hele goede prijs. Koop dus snel je sloffen voordat het weer koud wordt in Nederland!

(57)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!