De bekendste pen ter wereld

Senator pennen

De kans dat je een Senator pen in huis of kantoor hebt is 1 op 3. Senator is de grootste pennen fabrikant in Europa en nr. 3 van de wereld. Dus zonder dat het waarschijnlijk weet heb je nu al een Senator pen in je hand.

Origine

Senator pennen worden gemaakt door Merz & Krell dat sinds 1920 al pennen maakt. De twee merken die zij producten zijn Senator en Rou Bill. Hiervan is Senator het grootste merk waarvan er dagelijks maar liefst 1 miljoen pennen worden gemaakt.

De pennen worden in Duitsland gemaakt in Groß-Bieberau maar kent ook vestigingen in Rusland, India, Frankrijk en de Benelux.

Senator pennen

De Senator pen wordt meestal gebruikt als promotieartikel waarmee ondernemingen de Senator pennen laten bedrukken met hun naam en logo erop. De promotieartikelen worden dan ingezet als giveaways bij de bedrijven of waar deze bedrijven zich promoten zoals beurzen en congressen. Daarnaast is pennen bedrukken met naam en logo altijd al de meest gebruikte promotiemateriaal.

Pennen bedrukken

Door het grote volume waarmee Senator op de markt komt is het ook voordeliger inkopen voor reclame drukkers die relatiegeschenken maken. Hoe groter de inkoop oplage hoe beter en goedkoper de pen bedrukt verkocht kan worden. Dus ook daarom zijn Senator pennen een geliefd merk onder de reclame drukkers.

(209)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)