Welke krant past het beste bij mij?

In Nederland zijn er veel verschillende kranten. Zo heb je betaalde kranten die voor abonnees zijn of los gekocht kunnen worden in winkels. Ook heb je gratis kranten die op drukke plekken zoals de trein liggen deze kunnen door iedereen gepakt worden zonder vergoeding maar bevatte veel reclame. Ook heb je nog plaatselijke kranten met vaak het lokale nieuws er in, dit zijn meestal weekbladen waar ook niet betaald voor hoeft te worden. Door het grote aanbod van betaalde kranten is het lastig voor mensen om te kijken welke krant nou het beste bij hun past. Iedere krant beschrijft namelijk het nieuws vanuit een bepaald stand punt. Zo heb je kranten die links georiënteerd zijn maar ook kranten die meer politiek rechts georiënteerd zijn.

Informatie over de Telegraaf

De telegraaf behoort tot de kwaliteit kranten in Nederland maar staat ook bekend als roddelkrant. De krant besteed namelijk veel aandacht aan nieuws van bekende Nederlanders en dat soort dingen. Ook worden er veel meningen van de journalisten nadrukkelijk naar voren gebracht. Er zijn een heleboel mensen die hier totaal niet van houden. Natuurlijk zijn er ook genoeg mensen die het wel fijn vinden om het nieuws voor gekauwd te krijgen, zo hoeven ze geen eigen mening te vormen.

Informatie over het NRC handelsblad

Het NRC handelsblad is voor mensen die geïnteresseerd zijn in de economie en de politiek, Vooral het nieuws uit deze categorieën wordt uitvoerig beschreven door de schrijvers van NRC handelsblad. De krant richt zich vooral op de jonge en ondernemende Nederlander. Hierdoor is de oplagen van de krant stukken lager dan de meeste, maar het voordeel is dat er een hele specifieke doelgroep wordt aangesproken door het NRC handelsblad.

Informatie over de trouw

De trouw is een krant die vooral bij gelovige mensen erg populair is. Dit komt doordat de trouw veel aandacht besteed aan religie. Ook de artikelen in de krant zijn duidelijk beschreven vanuit het geloof.

(3929)

The following two tabs change content below.

websitenieuws

Laatste berichten van websitenieuws (toon alles)