Expeditie Robinson 2016: Geen paradijs voor BN’ers

Uitzending gemist

Op 6 september 2016 startte het nieuwe seizoen van de veelbesproken en uiterst populaire hitserie Expeditie Robinson. De kijker kan zoals gewoonlijk weer genieten van bekende Nederlanders, strijdend op een onbewoond eiland onder erbarmelijke levensomstandigheden met als ultieme doel, het winnen van een aanzienlijk geldbedrag en glorie. De BN’ers van seizoen 2016 zullen voor zichzelf en de groep moeten strijden om de fysiek en mentaal zware proeven te overleven. In deze blog zal het huidige seizoen tot dusver besproken worden. Er zullen geen spoilers gegeven worden.

De Deelnemers

Het seizoen begon met maar liefst 16 deelnemers, van jong tot oud, alle leeftijdscategorieën zijn aanwezig. Van actrice tot profwielrenner, RTL 5 heeft een breed scala aan mensen uitgenodigd om de challenge aan te gaan. We kunnen een hoop irritatie en machtsstrijd verwachten van de BN’ers. De deelnemers zijn verdeeld in twee groepen: Kamp Noord en Kamp Zuid. De volgende BN’ers (sommigen bekend, anderen minder bekend) zullen vechten voor de hoofdprijs en de titel: Winnaar en Survivor Expeditie Robinson 2016.

Anna Nooshin (modeblogger)
Bartho Braat (bekend als Jef Alberts in Goede tijden, slechte tijden)
Bertie Steur (boerin uit Boer Zoekt Vrouw)
Chloé Leenheer (actrice)
Dave Roelvink (model en DJ)
Dio (Rapper)
Elle van Rijn (actrice en schrijfster)
Gaby Blaaser (bekend als Sascha Kramer in Goede tijden, slechte tijden)
Jalou Langeree (wereldkampioen golfrijden)
JayJay Boske (presentator)
Jessie Jazz Vuijk (Miss Nederland 2015)
Koos van Plateringen (verslaggever en presentator)
Kraantje Pappie (rapper)
Lex Uiting (verslaggever en televisiepresentator)
Suzanne Klemann (zangeres)
Thomas Dekker (profwielrenner)

Verandering in het spel

Een unicum in de serie is dat beide kampen verblijven op hetzelfde eiland. De kijker kan dus verwachten dat er spanning zal ontstaan tussen beide groepen. Inmiddels zijn we alweer bij aflevering 6. Tot dusver zijn er twee kandidaten weggestemd. De BN’ers krijgen het niet makkelijk!

De vraag is echter: wie gaat ervandoor met de hoofdprijs? Wie vist er net achter het net en gaat naar huis met lege handen? Wie zal leider worden van zijn/haar kamp en wie zal de troon bestijgen? We kunnen weer achter de TV zitten voor urenlang vermaak. Emotie en verdriet zal centraal staan. De proeven zijn zodanig opgebouwd dat de BN’ers aan de bak moeten om de challenges te behalen. Een klein foutje kan grote gevolgen hebben voor het team!

Hoe kan je de serie terugkijken/volgen?

Om de serie te volgen of een aflevering terug te kijken, is Telezien de perfecte plek om op eigen tempo het spektakel terug te kijken. Mis het seizoen niet!

(163)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)