Poppenhuis miniaturen en meer

Nieuwe webwinkel voor poppenhuis miniaturen en meer

Sindskort is er een nieuwe webwinkel geopend waar je online alles voor je poppenhuis kunt kopen! Ook al is het een hobby van vroeger, ook nu zijn er nog vele verzamelaars en mensen die deze hobby uitvoeren. Helaas is er steeds minder keuze in winkels en webwinkels waar je de “echte poppenhuis spulletjes” kunt kopen. Daar is nu wat op gevonden!

Het assortiment

In de webwinkel kunt u terecht voor poppenhuizen, poppenhuis miniaturen, meubels en poppen. Er is een groot assortiment in schaal 1:12. De winkel zal iedere week uitbreiden met nieuwe artikelen en zal zo uitgroeien tot een winkel met duizenden artikelen, voor een mooie prijs. Daarnaast komen er verzamelaars collecties ter beschikking en worden er van diverse bekende merken artikelen aangeboden. Wilt u liever zelf uw poppenhuis maken? Dat kan ook! Er zijn verschillende bouwpakketten, maar ook de benodigde materialen zoals behang, vloeren en gereedschap kunt u hier vinden. Alle producten zijn van mooie kwaliteit en worden uit Engeland geimporteerd.

Hoe werkt het?

De webwinkel werkt als een soort catalogus. Omdat poppenhuis artikelen erg duur zijn, en de economie te wensen over laat, is er een systeem bedacht waardoor u de grootste keuze heeft, maar wij niet aan een grote voorraad van kostbare producten vast zitten. Een deel van het assortiment, vooral de poppenhuis miniaturen en wat meubeltjes, zijn op voorraad. De rest wordt pas besteld wanneer u een bestelling plaatst. Dit gebeurd c.a. 2 keer per maand, dan wordt alles geimporteerd uit Engeland. Zodra alles in huis is, wordt uw bestelling naar u opgestuurd. U moet dus even wachten voor u de spulletjes in huis heeft, maar het is het wachten waard!

Bent u een liefhebber en neiuwschierig naar deze poppenhuis webwinkel? Kom dan snel kijken bij poppenhuiswinkel.com , u bent van harte welkom!

(1153)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)