Waar kun je naakt naar de sauna in Leiden

Er zijn tegenwoordig steeds meer sauna’s waar het mogelijk is om zowel naakt als met badkleding te ontspannen. Het is heerlijk om tot rust te komen en weer nieuwe energie op te doen door naar de sauna te gaan. In de sauna naakt zijn, heeft bij vele bezoekers nog altijd de voorkeur en dat is mogelijk bij Sauna Thermen 5 Mei in Leiden.

Naakt naar de sauna heeft meerdere voordelen, want het is niet alleen hygiënischer, maar ook praktischer en efficiënter. Het is toch de bedoeling om zweet te verdampen en als je lichaam deels bedekt is dan voorkomt dat juist het verdampen van zweet.

Naakt in Sauna Thermen 5 Mei: dit neem je mee of huur je ter plekke

Als je naakt naar de sauna gaat dan heb je geen badkleding nodig, maar wel een aantal andere zaken. Het is bijvoorbeeld handig om badslippers mee te nemen net als twee badlakens en een badjas. Heb je daar geen beschikking over dan is het bij Sauna Thermen 5 Mei mogelijk om deze ter plekke te huren.

Badslippers zijn hygiënisch en de badlakens zijn bedoeld om met je naakte lichaam in de sauna op te ontspannen. Het is de bedoeling dat als je naakt in de sauna ligt je hele lichaam op de handdoek past. Ga je liever rechtop zitten dan is het de bedoeling om plaats te nemen op de handdoek en ook je voeten erop te plaatsen. Daarom is het aan te raden een extra grote badhanddoek mee te nemen als je naakt naar de sauna in Leiden wilt.

Een tweede handdoek gebruik je dan om je lichaam na het bezoek aan de sauna mee af te drogen. Een badjas is handig om tussen de saunabezoeken door in de rustruimte te liggen of in het restaurant plaats te nemen.

Zo is de ontvangst

Naakt naar de sauna in Leiden betekent bij Sauna Thermen 5 Mei dat er een gastvrije ontvangst op je wacht. Je komt binnen bij de receptie en daar krijg je een flyer waar alle faciliteiten op vermeld staan. Ook krijg je uitleg over hoe het in zijn werk gaat als je een drankje of hapje wilt afrekenen. Zo hoef je bij het naakt naar de sauna gaan geen geld of pasje in je badjas mee te nemen. Bij de receptie reken je na afloop alles in één keer af.

Verder verwijst de receptiemedewerker je naar de kleedruimte en kies je daarbij zelf een pincode om je spullen veilig in de locker op te bergen. Het lockernummer gebruik je onder meer om een drankje of een hapje in het restaurant te bestellen. Daarna is het tijd om je om te kleden ofwel om je kleding uit te doen en naakt in je badjas en badslippers te stappen. Je start daarna met een douche om daarna met je grote badhanddoek naakt in de sauna in Leiden plaats te nemen. Dan is het tijd voor ontspanning om optimaal van de rust en saunabeleving te genieten.

(53)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!