Wat is magneetvissen?

Magneet vissen is een unieke hobby die door steeds meer mensen wordt  gedaan.  Wat is het?, hoe werkt het? En wie doen het dan zoal?

Wat is magneetvissen?

Zoals al aangegeven is magneetvissen een unieke hobby waarbij je door middel van een sterke neodyium magneet oud ijzer en bijzondere bodemvondsten boven het water kunt halen. In principe is het concept heel simpel, je koopt  een sterke neodyium magneet en touw. Een magneet onder de 120 kg trekkracht gaat je minder opleveren dan een magneet vanaf 120 kg trekkracht.

Waar kun je vissen?

Zodra je de magneet in huis heb kun je op zoek gaan naar een geschikte plek op om de magneet in het water te kunnen gooien. Dit kan sterk van plaats variëren. Wil je bij elke gooi iets aan de magneet hebben plakken dan is de haven of gracht een geschikte plek voor jou. Ben je op zoek naar kluizen en gestolen spullen die te heet werden voor de dieven,  zoek dan vaak op afgelegen plekken waar de dieven rustig en onopgemerkt hun gestolen goederen in het water kunnen dumpen. Je zou je magneet op alle plekken kunnen uitgooien er licht tenslotte overal wel ijzer op de bodem.

Voor wie is het geschikt?

Het aantal mensen die magneet vissen neemt de laatste tijd toe. Magneet vissen is voor iedereen weg gelegd zolang je er maar plezier en spanning aan beleefd. Je kunt gezellig met je vrienden een magneetje gooien aan de water kant en kijken wie de meest aparte dingen omhoog vist denk daarbij aan kogels, hoefijzers, kettingen, fietsen, katrollen etc. je kunt het zo gek niet bedenken.

Wat levert het je op?

Ook zou je kunnen magneetvissen om geld te verdienen. Oud ijzer kun je inleveren bij de oud ijzerboer die je daar geld voor betaald. Bij een paar goede vangsten achter elkaar  is de magneet snel terug verdient. Dit is een goede reden om een magneet aan te schaffen het betaald zichzelf terug.

(347)

The following two tabs change content below.

websitenieuws

Laatste berichten van websitenieuws (toon alles)