Coworking verandert hoe en waar we werken

SEO

Vroeger hield ondernemerschap vooral een hoop regelwerk in. Vrijwel elke onderneming moest op z’n minst beschikken over een representatieve kantoorruimte, opslagplaats of winkelpand. Sinds de opkomst van online entrepreneurs is de ondernemerswereld echter totaal veranderd. Veel ondernemers hebben tegenwoordig genoeg aan een laptop en mobiele telefoon om zaken te doen en hoeven niet stil te staan bij allerhande extra uitgaven en verantwoordelijkheden.

Waar veel van deze zelfstandigen na een poosje tegenaan lopen, is een gevoel van isolatie. Wanneer u elke dag immers vanuit huis werkt, doet u veel minder contacten op dan voorheen het geval was. Dit is dan ook de reden, dat flexwerken en coworking in een paar jaar tijd immens populair is geworden! Door af en toe uw kantoor te verplaatsen naar een nieuwe omgeving, kunt u de voordelen genieten van een zakelijk kantoor. Maar zonder de hoge kosten van een zelfstandig huurpand.

Een zakelijk postadres en flexwerkplekken ineen

De voordelen van een zakelijk adres zijn talrijk, zeker indien u dit combineert met een flexibele werkruimte. Door uw onderneming aan een zakelijk adres te koppelen bent u direct af van de verwarring, die samen gaat met het gebruiken van uw huisadres voor zakelijke post. Vrijwel elke zelfstandig ondernemer heeft al meermalen in een berg post moeten zoeken naar zoekgeraakte formulieren. Dit kan veel makkelijker!

Easystart Office biedt een ruim pakket aan diensten, die ondernemers in staat stellen werk en privé beter van elkaar te scheiden. Zo kunt u bij ons terecht voor een zakelijk postadres en een nieuw vestigingsadres. Dit is handig indien u uw huisadres helemaal wilt loskoppelen van uw onderneming. Ook bieden wij diverse ruimten om zelfstandig of juist met andere ondernemers samen te werken. Zo kunt u voor uzelf uitproberen wat het beste werkt, zonder direct ergens aan vast te zitten.

De voordelen van coworking op een rij

Coworking biedt u een hoop nieuwe mogelijkheden die u in uw eentje niet zo snel aan zou kunnen grijpen. Door wat vaker in contact te treden met anderen kunt u nieuwe ideeën en inspiratie opdoen. Of juist bestaande ideeën aan de kaak stellen. Alle ondernemers die kiezen voor coworking hebben behoefte aan een interessant en breed netwerk! U kunt er dus vanuit gaan dat de mensen die u ontmoet oprechte interesse zullen tonen voor u en uw onderneming.

Wilt u liever wat meer privacy? Dan kunt u ook kiezen voor een zelfstandige werkruimte. Op deze manier kunt u de rust van een privé kantoor combineren met de sociale voordelen van een flexplek. Coworking in combinatie met een zakelijk adres biedt u de ruimte om met uw onderneming professioneler, socialer en breder naar buiten te treden. Dit zal ongetwijfeld leiden tot aangename verrassingen en betere toekomstperspectieven.

Wilt u ook weten wat een zakelijk adres voor u kan betekenen?

Neem dan snel een kijkje op de website van Easystart Office. Wij bieden diverse losse diensten die u ook aan elkaar kunt koppelen, op de manier die voor u het best uitkomt. Al onze abonnementen zijn binnen een maand opzegbaar, zodat u nergens aan vast zit. Maar na een maandje flexwerken zult u vast en zeker overtuigd zijn van de voordelen van coworking en een zakelijk postadres.

. Wij bieden diverse losse diensten die u ook aan elkaar kunt koppelen, op de manier die voor u het best uitkomt. Al onze abonnementen zijn binnen een maand opzegbaar, zodat u nergens aan vast zit. Maar na een maandje flexwerken zult u vast en zeker overtuigd zijn van de voordelen van coworking en een zakelijk postadres.

(82)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)