Engels leren op een flexibele manier

Het Engels is een enorm nuttige taal, die op enorm veel vlakken de voertaal is. Zo is het vaak de eerste taal waarin je met een buitenlander communiceert en is het in films, popmuziek en de zakenwereld de meest gebruikte taal. Dan is het natuurlijk handig om deze taal goed te beheersen. Masterclass English uit Rotterdam kan je hier mee helpen. Dit is het grootste en meest gerenommeerde Cambridge Engels examencentrum van Zuid-Holland. Zowel voor zakelijk Engels als het bijspijkeren van je grammatica, tot het behalen van specifieke diploma’s; Masterclass English kan je erin assisteren.

Maatwerk cursus Engels

Masterclass English kenmerkt zich door het maatwerk dat ze aanbieden aan zowel de individuele leerling als in hun groepslessen. Het examencentrum werd in 2007 opgericht door Frank Hawken, oorspronkelijk uit Wales afkomstig en naar Nederland verhuisd. Tijdens zijn verblijf in Nederland kwam Hawken voor het eerst in aanraking met een andere taal dan het Engels, en hij besloot er zijn werk van te maken om andere mensen het Engels bij te brengen.
Bij Master Class English wordt allereerst een intaketoets afgenomen. Hiermee wordt je Engels niveau bepaald. Daarna krijg je een voorstel en word je, naargelang je persoonlijke wensen, begeleid om op een flexibele en plezierige manier deze taal te leren. Je kan zowel indivivueel als in groepsverband lessen nemen. En je hoeft niet per se naar het klaslokaal toe; want ook via Skype is het mogelijk om lessen te volgen. Iedere leerling is immers anders, en dit vergt een flexibele aanpak.

(78)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!