Nieuwe stap in de Europese havenstad

Rotterdam Erasmusbrug

Verhuizen is moeilijk, en zeker op zakelijk gebied wordt dit nog een stukje complexer. Het plannen voor een verhuizing kost veel tijd en moeite. Maar er zijn zeker niet alleen negatieve kanten aan het verhuizen. Je kunt je nieuwe huis opnieuw inrichten, jezelf verbeteren en nieuwe mensen leren kennen. Verhuizen naar Rotterdam is een goede keuze met een prachtige skyline en gave plekken om dagelijks te vertoeven. We hebben wat praktische tips voor je uitgezocht!

Wonen in Rotterdam

Niet alleen in Rotterdam, maar in elke stad is het een groot drama om tijdig aan een nieuwe woning te komen. De berekeningen laten zien dat er in 2030 ruim 200.000 woningen te kort zijn in Nederland. En ja, helaas krijgt de havenstad hier ook mee te maken. Maar niet getreurd, er zijn genoeg woning sites die een groot aanbod aan woningen kunnen faciliteren om voor jou de geschikte woning te vinden. Een paar leuke woonplekken zijn onder andere: Delfshaven, Katendrecht en het Oude Noorden.

Werken

Ben je begonnen als Zzp’er, op zoek naar een werkplek in Rotterdam, maar weet je niet waar je moet zoeken? We willen jou hier graag mee helpen. Het is immers niet gemakkelijk om snel de ideale werkplek te vinden. De vraag is helaas groter dan het aanbod. Via een externe partij een werkplek zoeken is een stuk gemakkelijker dan zelf aan de slag gegaan. Vaak kan een organisatie je goed helpen om de ideale werkplek te vinden waar al je klanten gemakkelijk heen kunnen. De eerste bezichtiging kan vaak al binnen drie uur na aanmelding en begint bij ruimtes al vanaf 50m2!

Feiten Rotterdam

Hoe is het om te wonen in Rotterdam? Dat de stad veel faciliteiten heeft is algemeen bekend. In het centrum heb je moderne appartementen in woontorens en wolkenkrabbers, maar in de randen van deze stad kom je echte hedendaagse dorpen tegen. Wil je je werkplek af en toe even ontvluchten? Ga dan naar het Oude Noorden voor La Cabane de Fabian. Een gave koffiespot om je creatieve proces voort te zetten of neem een kijkje bij Evermore in Delfshaven voor fijne inspiratie.

(76)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)