Zakelijk Engels leren spreken?

cursus zakelijk engels

In de geïnternationaliseerde wereld van vandaag groeit het belang van internationaliteit en vreemde talen voortdurend. Vooral veel ondernemers uit verschillende bedrijfstakken en afdelingen hebben een uitgesproken voorkeur voor kandidaten met kennis van vreemde talen.

Taal leren in het buitenland

Bovendien is het niet ongebruikelijk dat scholieren en studenten een jaar in het buitenland plannen en uitvoeren als onderdeel van hun school- of universiteitsonderwijs. Met de toenemende concurrentiedruk op de huidige arbeidsmarkt en de non-stop verbetering van de kwalificaties van kandidaten, is het steeds onvermijdelijker geworden om op bepaalde professionele manieren uit te blinken. Een verblijf in het buitenland is daarbij een bijzonder effectieve kans. Door een verblijf in het buitenland kun je op een snelle en goede manier een vreemde taal leren spreken en heb je dus een streepje voor op andere sollicitanten als je op zoek gaat naar een nieuwe baan. Een jaar in het buitenland is dus een geweldige kans om de relevante taalvaardigheden uit te breiden en tegelijkertijd de manier van leven en de cultuur van het betreffende land te leren kennen.
Het jaar in het buitenland stelt je in staat om de corresponderende vreemde taal persoonlijk ter plaatse te leren. Een verblijf in het buitenland is natuurlijk onvermijdelijk voor scholieren en studenten die niet alleen ter plaatse hun kennis van vreemde talen willen consolideren, maar ook de culturele en dus sociale aspecten van het betreffende land willen ontdekken. Steeds meer professionals en ervaren professionals kiezen echter voor de mogelijkheid om hun opleiding voort te zetten en combineren deze vorm van vervolgonderwijs met het leren kennen van het “land en zijn mensen”.

Zakelijk Engels

Wat dat betreft is de taalcursus zakelijk Engels een zeer gewenst aanbod, waar veel mensen gebruik van maken. Engelse taalcursussen zijn bijzonder populair omdat een goede tot zeer goede kennis van het Engels verplicht is en van groot belang is voor bijna alle banen in de particuliere sector. Het beheersen van de Engelse taal is bijna een vereiste te noemen in onze hedendaagse wereld. De reden dat Engeland met relatief weinig tijd en financiële inspanning kan worden bereikt, maakt ook Engelse taalcursussen zo populair en gewild. Een jaar verblijven in het buitenland is voor velen een mooie aanvulling voor het cv.

(38)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)