Eenvoudig reclame maken met bedrukte ballen

Voetbal bedrukken

Als je als sportclub of bedrijf wilt promoten dan is het een leuk idee om je met sportartikelen te promoten. Niet alleen om te gebruiken als relatiegeschenk maar ook om daadwerkelijk te gebruiken. Zo krijg je met sportkleding en voetballen exposure met jouw naam en logo erop.

Ballen bedrukken

Een voetbal bedrukken is heel gemakkelijk. Je kiest bij een online drukkerij gespecialiseerd in relatiegeschenken naar ballen om te bedrukken (die zijn er genoeg) en kiest jouw type voetbal. Hierbij selecteer je hoeveel je wilt en stuur je de eigen logo o.i.d. in. Je ontvangt naderhand dan jouw eigen bedrukte ballen.

Promotie moment

Zeker het moment van de promotie is het belangrijkste. Je zorgt ervoor dat je in de schijnwerpers komt te staan met de juiste middelen op het juiste moment. En zeker tijdens een sportevenement sta je in de picture met je voetbalshirt en jouw eigen gepersonaliseerde voetbal.

Als sportclub doe je dit tijdens de voetbalwedstrijden uit en thuis. Als bedrijf dat zich promoot met relatiegeschenken doe je dit tijdens relatie momenten zoals beurzen, congressen of gewoon als cadeautje voor bestaande klanten.

Reclame effect

Niet alleen promoot je jezelf met bedrukte sportartikelen maar zeker wanneer de artikelen als geschenken worden gebruikt maak je reclame. Het effect is namelijk dat de ontvanger onbewust zich met het merk van de logo op het artikel bezighoudt. Dit wordt ook wel langzame reclame genoemd omdat dit een lang blijvend effect heeft door de langdurige aanwezigheid van het geschenk / artikel.

De duurdere relatiegeschenken, die tevens wat groter zijn, zoals een voetbal of voetbal shirt zijn dan ook duurzamer. Dat wil zeggen dat het geen wegwerpartikelen betreft of verbruiksartikelen. Simpel artikelen die overal en altijd aanwezig kunnen zijn en amper weg hoeft te gooien, mits je hier gebruik van maakt.

(72)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!