Hoe krijg je een sixpack?

Veel vrouwen kwijlen weg bij het zien van een man met een strakke sixpack om die reden stellen veel mannen de vraag in de sportschool “Hoe krijg ik een sixpack?”

Het antwoord op deze vraag verschilt per persoon want iedereen is anders. Heb jij weinig vet dan is het krijgen van een sixpack stukken makkelijker dan als je een hoog vet percentage hebt. Het verschil in vetpercentages kan natuurlijk liggen aan de levensstijl en eetgewoontes maar ook aan de genen. Een andere genetische factor bij het krijgen van een sixpack is het aantal blokjes waar uit de buikspieren bestaan. Zo hebben sommige mensen maar 4 blokjes en sommige zelfs acht hier is helaas niks meer aan te veranderen.

Een sixpack is zichtbaar bij een vetpercentage van zo’n 10 tot 12%, heb je een hoger vetpercentage dan zul je eerst op een dieet moeten met de juiste voeding en veel beweging. Heb jij al de juiste vetpercentage dan kun je beginnen met je buikspieren te trainen. Als je nog nooit buikspier oefeningen hebt gedaan is het verstandig om een keer je buikspieren per dag te trainen en vervolgens twee dagen rust te houden zodat je je spieren voldoende tijd geeft om te herstellen. Heb je al goed getrainde buikspieren dan kan je je buik wel iedere dag trainen.

Belangrijk is om vaak af te wisselen van buikspier oefeningen zo raken je spieren niet gewent aan de oefening en is iedere training weer een uitdaging voor je buik. Twintig minuten buikspier oefeningen per dag is al voldoende voor het krijgen van een mooie sixpack.

Dus als je een mooie sixpack wilt is het belangrijk om eerst het juiste vet percentage te behalen, daarna kun je beginnen met het doen van buikspieroefeningen.

 

(515)

The following two tabs change content below.

websitenieuws

Laatste berichten van websitenieuws (toon alles)