Je eigen sport drinkbeker maken?

Bidon met naam

Sportmerken hebben overal hun merk gepresenteerd staan in sportclubs, sportkleding en sportevenementen. Naast hun sportkleding, sportartikelen en sponsoring zijn de merken ook overal terug te vinden op allerlei accessoires zoals zweetbandjes en sport bidons.

Niet alleen retailer merken doen dit maar ook ondernemingen promoten zich op deze manier door hun naam en logo te promoten, bedrukt op sportartikelen en zo ook de sport bidon en drinkbekers.

Waarom

Het is niet alleen een leuke manier om jezelf als bedrijf te promoten maar ook omdat het materiaal wat je inzet heel goedkoop ingekocht wordt door de relatiegeschenken handelaar. Door hun hoge inkoop afnames heb je voor een veel goedkopere prijs een leuk artikel. De voornaamste kosten die je uiteindelijk betaald zit hem in het bedrukken van de bidons, of welk artikel je ook wilt.

Keuze

De keuze van het soort bidon of drinkbeker is een kwestie van doelgroep bepalen. Het relatiegeschenk kan veralgemeniseerd worden of juist weer een specifieke doel of boodschap inhouden. Een sport bidon voor sporters is duidelijk maar een drinkbeker voor op vakantie is dat ook. Dus de keuze van het type artikel hang ook af van het doel, de doelgroep en aansluiting. 

Bidon

Een bidon wordt uitsluitend gebruikt door sporters. De aansluiting die je als bedrijf maakt om sport bidons in te zetten als bedrukt relatiegeschenk moet aantonen dat je ook een doel hebt. Als je zelf een sportwinkel bedrijf bent dan is dat een zeer goed uitgangspunt om jezelf te promoten, zo ook bij sportclubs door een bedrukte bidon met naam en logo erop als relatiegeschenk in te zetten.

Drinkbeker

Met een drinkbeker kun je op dezelfde manier een wat algemenere doelgroep aanspreken. Niet alleen is een drinkbeker handig voor op reis maar ook eigenlijk altijd en overal bij te gebruiken, dus niet alleen bij het sporten. Zo krijg je als bedrijf ook met andere doelgroepen en promotie momenten de mogelijkheid je naamsbekendheid te vergroten.

Relatiegeschenken

Niet alleen artikelen als bidons en drinkbekers hebben hun effect als relatiegeschenk, zo zijn er nog talloze andere artikelen. Elk type artikel kan specifiek ingezet worden voor een bepaalde promotiecampagne of doelgroep.

(108)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!