Bescherming van je smartphone

Je telefoon, of smartphone zoals deze tegenwoordig door het leven gaat, is iets wat bij de meeste mensen als heilig wordt beschouwen. Je telefoon is altijd bij je, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond en ligt zelfs vaak naast je als je ligt te slapen. De telefoons van tegenwoordig zijn stevig, en dat moet natuurlijk ook wel. Een elektrisch apparaat dat je vaker gebruikt dan je laptop en continu bij je is mag niet te kwetsbaar zijn.

Toch zijn er wel momenten dat je telefoon een kleine duikvlucht naar beneden maakt en ergens hard op de vloer terecht komt. Zonde natuurlijk want gebroken scherm is toch zonde van je gloednieuwe iPhone of Samsung, iets wat je moet proberen te voorkomen. Dit kan heel simpel en voor helemaal niet veel geld. Er zijn vele soorten bescherming voor je telefoon, screenprotectors om krassen op je scherm te voorkomen, bumpers om de randen van je telefoon te beschermen, hoesjes voor de achter en mooie leren hoesjes voor zowel de voor- als achterkant van je telefoon. In vele webshop kom je de nieuwste en mooiste iPhone 5 hoesjes tegen, maar daarnaast ook vele accessoires van andere merken telefoons.

De prijzen van telefoonhoesjes kunnen enorm verschillen. Er zijn merkloze hoesjes op de markt die erg goedkoop zijn en al ruim onder een tientje te koop zijn, maar er zijn ook hoesjes van merken die veel duurder zijn, denk aan merken als Diesel, Gstar, etc… Een goedkope bescherming voor je telefoon kan hoge kosten voorkomen.

(384)

The following two tabs change content below.

mobilestuff

Laatste berichten van mobilestuff (toon alles)