Camping des Arcades Frankrijk

Frankrijk is een geliefd vakantieland wat betreft de fanatieke kampeerders. Waarom ook niet? Het weer is vaak erg mooi, de omgeving is prachtig en Frankrijk beschikt over leuke campings. Ben jij een fanatieke kampeerder? Misschien dat de camping des Arcades in Frankrijk wel iets voor jou is.

Camping des Arcades Frankrijk
Camping des Arcades is gelegen in het plaatsje Saint-Pantaléon. De camping is perfect gelegen aangezien er enorm veel bezienswaardigheden en activiteiten te beleven zijn in de omgeving. Zo heb je op slechts 5 kilometer afstand de wijnen van Cahors. Reis je nog een paar kilometer verder dan kom je bij het schilderachtige Montcuq. Ook kun je naar Lauzerte, Moissac, de grotten van Pech Merle, Sarlat, Figeac, Toulouse en ga zo maar door. Van verveling zal er geen sprake zijn als je kampeert op de camping des Arcades in Frankrijk.

De camping
De camping is geschikt voor zowel volwassenen als voor kinderen. Er zijn diverse activiteiten te beleven op de camping zelf en ook buiten de camping. Zo kunnen de kinderen spelen in de speeltuin op de camping, gaan zwemmen of gaan sporten met andere kinderen op de camping. De camping beschikt tevens over een enorm goed Frans restaurant. Hier kun je dus gezellig met het gezin ’s avonds een hapje gaan eten. Dit kan uiteraard ook bij een restaurant dat is gelegen in de omgeving van de camping. Aan mogelijkheden kom je bij camping des Arcades niet te kort. Op de website van de camping is nader informatie te vinden over onder andere de omgeving, de camping, de ligging en uiteraard kun je ook foto’s bekijken van de camping.

Maar niet alleen in Frankrijk hebben ze prachtige campings, ook Italië staat er bekend om. Een bekende naam voor een schitterende, rustige en prachtige camping is bijvoorbeeld camping Pian di Boccio in Italië.

(584)

The following two tabs change content below.

websitenieuws

Laatste berichten van websitenieuws (toon alles)