Een vakantie naar Centerparcs boeken

Nederland kent een aantal bekende vakantieparken. Zo is landal greenparks samen met Centerpars een van de bekendste en grootste vakantieparken van Nederland. Dit artikel gaat over de verschillende vakantie parken van Centerparcs. Centerparcs heeft namelijk meerdere vestigingen in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk.

Centerparcs de Eemhof

Een van de bekenste vakantieparken van Centerparcs is de Eemhof. De Eemhof is gelegen in de mooie natuur van Flevoland.  Het heeft een zeer mooi zwembad genaamd Aqua Mundo wat van alle gemakken is voorzien. Ook zijn er veel verschillende verblijf mogelijkheden met cottages van 2 tot 8 personen, zo kan je met het hele gezin in een cottage verblijven.

Centerparcs  Het Meerdal

Dit vakantiepark is gelegen vlakbij Venlo in de mooie bossen. Voor mensen die nu een vakantie hier heen willen boeken is er goed nieuws. Alle vip en premium verblijven zijn namelijk compleet vernieuwd. Zo weet jij zeker dat jij in een huisje vol met luxe terecht komt. Ook op het vakantie park en in de omgeving hier is er genoeg te doen.

Vakantiepark park Zandvoort

Zoals de naam al verteld ligt dit park in Zandvoort, de Nederlandse noord zee kust. Zo kun je binnen een aantal minuten lekker op het strand uitwaaien of genieten van de zon als deze schijnt. Als u niet zo van zeewater houd is er natuurlijk ook een tropisch zwembad op het park te vinden.

Gebruik de Centerparcs actiecode 2013

Om voordelig naar een van deze vakantieparken in Nederland te gaan kun jij gebruik maken van een Centerparcs actiecode. De actiecode Centerparcs geeft jou tot tientallen euro’s korting op je vakantie. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald voor je vakantie op dit mooie natuur park. Het is ook zeer gemakkelijk om deze code te gebruiken. Je zoekt op centerparcs.nl jou favoriete bestemming, vervolgens ga je naar het afrekenscherm. Hier vul jij de code in waardoor je direct korting krijgt.

 

(455)

The following two tabs change content below.

websitenieuws

Laatste berichten van websitenieuws (toon alles)