Jongerenreizen: avontuur en plezier

Massage apparaat

Jongerenreizen: het standaard beeld van de meeste mensen zodra het om jongerenreizen gaat is al snel het zon, zuipen en feesten dat centraal staat. Toch zijn er jaarlijks duizenden jongeren die er voor kiezen om hun jongerenreis net iets anders in te richten, met iets meer oog voor de bestemming en met iets meer vooral iets meer actie. Actief, memorabel en gevarieerd.

Actieve jongerenreizen

Actieve jongerenreizen zijn nog steeds enorm in trek en winnen elk jaar opnieuw aan populariteit. De belangrijkste reden hiervoor is dat je veel meer beleeft tijdens je vakantie terwijl de prijs nauwelijks hoger is dan die van een appartementje in het hoogseizoen. Ook de mogelijkheden om actieve jongerenreizen te combineren met een stapvakantie zorgen ervoor dat steeds meer jongeren geneigd zijn om overdag echt iets te ondernemen en in de avonden te genieten van het nachtleven.

Beste locaties voor een actieve jongerenreis

Alles hangt een beetje af van je eigen wensen. Zo zijn er actieve jongerenreizen waarbij je echt back to basic gaat, bijvoorbeeld in Zweden of in Slovenie, maar er zijn ook jongerenvakanties die een actieve reis combineren met een uitgaansvakantie, bijvoorbeeld in Kroatie, Spanje of Bulgarije.

Jongerenreizen Kroatië

●Direct aan het strand
●Top outdoor activiteiten inbegrepen
●Combineer zon, zee en uitgaan met actie
●Fantastisch zomerweer
●Een echte groepsreis waarin iedereen veel met elkaar optrekt

De jongerenreis Kroatie is al jaren een groot succes. Met een viersterrencamping direct aan het strand, een fantastisch outdoorbedrijf met avontuurlijke activiteiten en een goede mix van relaxed genieten en actief bezig zijn zijn dit jongeren reizen om nooit te vergeten.

Jongeren reizen Frankrijk

Een tweede bijzonder mooie plek voor een actieve jongeren reis is Frankrijk. In het zuiden van Frankrijk, tegen de grens met Italie organiseert Simi al enkele jaren een avontuurlijke actieve jongeren reis met heel veel inbegrepen activiteiten.

●Op 800 meter van het centrum van Guillestre
●Topcamping met zwembad naast de deur
●Gezellige barretjes en cafeetjes
●Heel veel outdooractiviteiten inbegrepen
●Voor thrillseekers!
●Keus uit drie reisprogramma’s

Voor wie houdt van actie is een keus uit 1 van de drie reisprogramma’s in Frankrijk een aanrader. Ga voor een unieke, avontuurlijke jongeren reis met heel veel afwisseling. Deze reis is ontzettend populair onder jongeren die houden van sfeer, gezelligheid, mooi weer en actie.

(84)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)