De beste pennen als relatiegeschenk

Prodir pennen

De bedrijfspen is toch wel het meest gebruikte relatiegeschenk dat er bestaat. Op een eenvoudige manier een bedrijf promoten was nog nooit zo makkelijk en goedkoop in te zetten als met een bedrukte pen met logo en bedrijfsnaam.

Top 5 meest gebruikte merken

Dat de pen de eerste type relatiegeschenk is waar men aan denkt is logisch maar dan moet er nog gekozen worden welke pen of pennenmerk hiervoor in te zetten.

Veel relatiegeschenken bedrijven hebben een aantal type pennen en merken in huis waar zij in grote volumen hun relatiegeschenken business op baseren. Maar wat zijn nou de meest gebruikte pennen merken die hiervoor worden gebruikt?

Bic pennen

De pennen van Bic zijn wereldberoemd en dan met name omdat de pennen heel goedkoop en eenvoudig zijn. De meeste kantoor boekhandelaren hebben vooral Bic pennen in hun assortiment omdat deze in grotere hoeveelheden nog steeds een veelgevraagd item is. De meeste consumenten hebben hierdoor altijd een Bic pen in huis.

Parker pennen

Parker pennen zijn een veelgebruikte luxe variant soort pen. Ze zijn dan ook van beter materiaal gemaakt en meestal per stuk te koop, anders dan bij Bic pennen die goedkoper zijn. Parker pennen geven dan ook een stukje status mee aan de gebruiker, gewoonweg goede kwaliteit.

Senator pennen

De pennen van Senator zijn een veelgebruikt item als relatiegeschenk om te bedrukken. De volume waarop Senator pennen ingezet worden gebeurt toch wel als relatiegeschenk en niet zo direct als consumenten artikel dat bij de kantoorboekhandel ligt. 

Prodir pennen

Een ander merk dat zich vooral richt op de relatiegeschenken / promotie markt is Prodir. Het Zwitserse bedrijf onderscheidt zich door hun verscheidenheid aan designs voor pennen die als promotieartikel ingezet worden. Zij vallen dan ook in een gewilde klasse waarbij er toch in volume gekocht kan worden maar de kosten nog zeer acceptabel zijn, anders dan dure pennen met hoogwaardige klasse en duurder materiaal.

Stabilo

Pennen van Stabilo zijn ook zeer bekend maar vooral om dat ene type pen soort, de fineliner. Naast gewone ballpoints zijn fineliners ook een veelgebruikte pennensoort en daarmee staat Stabilo bovenaan de markt.

Pennen bedrukken

Nu duidelijk is welk soort merk beschikbaar is gaat het nu verder om het bedrukken van de pen(nen) zelf. Bezoek hiervoor online een relatiegeschenken bedrijf en kies het type pen of merk dat je wilt hebben. Hierbij kies je het soort kleur(en) wat je wilt gebruiken bij de bedrukking en hoeveel pennen je wilt bestellen. Geef daarbij jouw gewenste design op en je opdracht om pennen te bedrukken is klaar.

(130)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)