De Primark

De Primark is een fashionketen welke van oorsprong uit Ierland komt, maar momenteel al 4 filialen in Nederland verspreid heeft zitten. Het is dus redelijk bekend zou je kunnen zeggen, in Duitsland is het een stuk populairder met circa 10 filialen. En wereldwijd zijn er meer dan 200 filialen. Het is dus erg populair in de rest van Europa, met name Ierland waar het begonnen is en het Verenigd Koninkrijk.

Kleding Primark

De kleding van Primark is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. Je vindt leuke outfits voor school, werk of voor het uitgaan. De typisch stijl van kleding slaat aan bij veel jongeren, met name door de prijs. Vrijwel nergens ben je goedkoper uit dan de Primark en kun je er ook nog is veel voor kopen. En het voordeel is dat je vrijwel alles vindt bij de Primark, van t-shirts, tot jurken, tot schoenen en accessoires.  Het assortiment is altijd erg groot, omdat de filialen van de Primark erg ruim zijn tot duizenden vierkante meters. Hierdoor trekt de modeketen erg veel bezoekers die zo een paar uur komen shoppen dankzij de grote locaties.

Primark in Nederland

In 2012 is er één nieuwe Primark gekomen in Almere, maar in 2013/begin 2014 komen er nog twee nieuwe locaties bij, namelijk in Den Haag en Nijmegen. En beide van deze filialen zullen de huidige weer overtreffen door een nog groter aanbod aan te bieden.

Primark online bestellen

Online kan er nog niet besteld worden bij de Primark, wellicht dat er daar nog toekomstplannen voor zijn maar momenteel is het nog niet mogelijk. Tot die tijd zal er naar één van de filialen gegaan moet worden, hopelijk zal er in de toekomst wel een Primark webshop zou komen. Het zou namelijk erg handig zijn als je favoriete Primark kleding online zou kunnen bestellen. Zo hoef je niet altijd de deur uit om kleding te kopen.

(1079)

The following two tabs change content below.

websitenieuws

Laatste berichten van websitenieuws (toon alles)