New Yorker

De New yorker kan op twee manieren opgevat worden. Vele mannen zullen waarschijnlijk als eerst aan de overheerlijke pizza van de New yorker denken. Vrouwen daar in tegen zullen natuurlijk eerst aan de New Yorker kleding winkel denken. Dit artikel gaat over de New Yorker shop voor kleding.

Geschiedenis New Yorker shop

De new yorker shop is al een aantal jaren zeer bekend in Nederland. Echter is deze kledingwinkel niet in Nederland begonnen en ook niet in new york zoals vele mensen denken. De New Yorker komt namelijk oorspronkelijk uit Duitsland. Het hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in duitsland. Vanuit Duitsland is de new yorker uitgebreid over heel Europa en kent nu meer dan 100 winkels. De designers zijn vooral Duitsers die zich laten inspireren door de New Yorkse mode trends. Dit valt zeer in de smaak bij jonge en hippe mensen uit Europa. Vooral in Nederland is de Duitse winkel populairder dan ooit.

New Yorker assortiment

De populariteit van de kledingzaak komt met namen door het ruime assortiment. De winkelpanden zijn niet zeer groot, maar het assortiment is zeer breed en uitgebreid. Hierdoor zit er altijd wat tussen voor iedereen. Of je nou een sportieve look wilt aanhouden of de casual look, jij bent hier op je plek om gepaste kleding te vinden.

(748)

The following two tabs change content below.

websitenieuws

Laatste berichten van websitenieuws (toon alles)