Online shoppen anno 2013 steeds populairder

Het online shoppen wordt continue nog populairder. Vrijwel elke fysieke winkel heeft midden 2013 nu wel een webwinkel die er helemaal gelikt uitziet, wat dat mag inmiddels ook wel. Elk jaar groeit het online shoppen enorm, met name in landen als China, India, Braziliƫ, Rusland en nog enkele landen maar ook nog gewoon rustig in Nederland.

Het online shoppen heeft nou eenmaal meer voordelen dan het offline winkelen, als het echte shoppen natuurlijk in de meeste gevallen leuker aangezien je de stad in gaat en direct wat andere zaken ook kunt regelen en bijvoorbeeld wat drinken. Maar het online shoppen bespaart je in de meeste gevallen veel tijd, vaak ook geld aangezien het goedkoper is dankzij acties waar je direct op kunt inspringen. In fysieke winkels zie je vaak borden met acties, maar dat kan je uiteraard niet zien vanaf je huis en acties bij de webwinkel zie je direct via een e-mail campagne of bijvoorbeeld op de homepage van de betreffende webwinkel. En hier kun je dus direct op inspringen. Dat is nou eenmaal de kracht van online shoppen.

Tegenwoordig is voornamelijk het online shoppen van mode en fashion erg populair. Omdat hier vaak interessante kortingsacties met kortingscodes worden bijgehouden, zoals je waarschijnlijk al bekend bent met de Wehkamp, Zalando, Otto en Neckermann bijvoorbeeld. Je wilt namelijk eerder online shoppen als je een actuele kortingscode krijgt waarmee je toch aardig wat geld kunt besparen in sommige gevallen. In de winkels heb je vaak wel een kaart waarmee je geld kunt opsparen, maar dit weegt vaak toch minder op dan een leuke kortingscode.

Er zijn dus veel voor en nadelen die je kunt afwegen met het verschil tussen online en offline shoppen. Maar natuurlijk is het af en toe wel leuker om gewoon de stad in te gaan dan achter je computer te shoppen, het is toch een ander gevoel. Maar wellicht dat mensen hier in de toekomst toch anders over denken.

(508)

The following two tabs change content below.

websitenieuws

Laatste berichten van websitenieuws (toon alles)