5 tips voor nieuw sanitair

Sanitair

Bent u uitgekeken op de huidige inrichting van uw badkamer? Overweeg de aanschaf van nieuw sanitair dan eens! Er zijn tegenwoordig verschillende modellen, soorten en formaten sanitair beschikbaar, waarmee u de badkamer in uw woning een geheel nieuwe uitstraling kunt geven. Overigens hoeft u voor het veranderen van de uitstraling van uw badkamer niet altijd te kiezen voor geheel nieuw sanitair, denk bijvoorbeeld ook aan leuke accessoires, een nieuwe kleur verf op de muur, enzovoorts. Een installatiebedrijf uit Helmond gaf ons een aantal handige tips, die u mee kunt nemen tijdens het veranderen van uw huidige badkamer. Wat komt er bijvoorbeeld allemaal kijken bij het plaatsen van nieuw sanitair?

Tip 1: kies voor nieuwe sanitair of verbouwen
Allereerst is het voor uzelf belangrijk om een keuze te maken tussen nieuw sanitair en het verbouwen van uw huidige badkamer. Wanneer u nieuwe sanitair wilt hoeft een leiding of afvoer bijvoorbeeld niet verplaatst te worden, bij een verbouwing moet dit in de meeste gevallen wel. Het vervangen van uw huidige sanitair voor nieuw sanitair kan dus een stuk voordeliger zijn dan verbouwen.

Tip 2: schakel de hulp van een loodgieter in
Om de kans op lekkages in de toekomst zo klein mogelijk te maken, is het sterk aan te raden om de hulp van een erkende loodgieter bij u in de buurt in te schakelen. Een loodgieter kan u helpen bij het installeren van nieuw sanitair, het leggen of verleggen van leidingen, enzovoorts.

Tip 3: kies het juiste sanitair bij uw interieur
Het interieur van uw badkamer moet zo goed mogelijk aansluiten bij de rest van uw interieur, om het contrast tussen de badkamer en de rest van uw woning niet te groot te laten worden. Een contrast kan namelijk een rommelige indruk achterlaten bij uw bezoek, wat u logischerwijs wilt voorkomen.

Tip 4: kies voor een tijdloos design bij uw interieur
U wilt voorkomen dat u na een korte tijd opnieuw moet verbouwen of nieuw sanitair moet plaatsen om met de tijd mee te blijven gaan. Wij raden u daarom aan om te kiezen voor een tijdloos design van uw sanitair, eventueel aangevuld met leuke accessoires. Zo voorkomt u dat u straks opnieuw moet verbouwen!

Tip 5: koop accessoires bij uw sanitair
Om de nieuwe inrichting van uw badkamer compleet te maken is het leuk om verschillende accessoires bij uw nieuwe sanitair te kopen. Kies bijvoorbeeld voor een aantal kleine plantjes voor een landelijke uitstraling van de badkamer, een leuke kalender met verjaardagen, kleine lampjes, enzovoorts. Het moet vanzelfsprekend niet te druk worden in de badkamer, maar subtiele details maken de uitstraling van uw badkamer compleet.

Voor welk nieuw sanitair kiest u bij de inrichting van uw badkamer?

(150)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)