Een luxueus en uniek interieur met Marcottestyle

Het bedrijf Marcottestyle uit Antwerpen is gespecialiseerd in luxe interieurs voor ambassades, villa’s en appartementen. Daarvoor hanteert het bedrijf een aantal uitgangspunten die het voor jou gemakkelijk maken om je droominterieur te realiseren. Om te beginnen is het mogelijk om een vrijblijvende budgetopgave op te vragen, die naderhand nog naar hartenlust aangepast kan worden. Deze ‘no cure, no pay’- garantie geeft je de ruimte om eigen aanpassingen aan te voeren. De interieurexperts van Marcottestyle zullen uitgebreid met jou in gesprek gaan hierover, en deze wensen ter harte nemen. Het streefdoel van Marcottestyle is een uniek interieur, en dit komt alleen tot stand door zorgvuldig te luisteren naar de wensen van de klant.

Marcotte interieurarchitect voor interieur op maat

Verder maakt de Marcotte style interieurarchitect gebruik van de meest moderne en innovatieve hulpmiddelen om te zorgen dat het interieurontwerp op snelle en effectieve wijze gerealiseerd kan worden. Visuele hulpmiddelen als CAD-ontwerpen en 3D-projecties van het interieurplan zijn daarbij handige hulpmiddelen. Maar er kan meer op dit gebied. Zo kun je ervoor kiezen om eens met eigen ogen te komen kijken in de showroom (alleen op afspraak). Hier staat een selectie van de mogelijkheden uitgestald, uiteraard voorzien van voldoende uitleg door de experts.

Marcottestyle werkt met de meest toonaangevende en nieuwste interieurcollecties. Ook heeft het bedrijf een eigen collectie, waarvan veel items ook op maat te maken zijn. Zo ben je met Marcottestyle altijd voorzien van een modern en uniek interieur. Of het nu een ambassade, een villa of je eigen luxueuze appartement betreft.

(124)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)