Het effect van de brievenbus

In dit artikel bespreek ik de effecten die gewone brievenbussen hebben op het leven van mensen. Wat voor verschillen zitten er tussen verschillende brievenbussen?  Wat voor effecten heeft dit op het leven van mensen? Een brievenbus lijkt misschien een gewoon nuttig object wat voor uw huis staat, maar vergis u niet!

Iedereen heeft er één nodig: een brievenbus. Maar wat voor brievenbus past het beste bij u? Misschien wilt u wel een standaard brievenbus, maar ook dit is een keuze die zijn effecten heeft. Uw brievenbus is namelijk het visitekaartje van uw huis. Mensen vellen een oordeel over u als persoon aan de hand van deze brievenbus. Uw herkent het misschien wel; u ziet een grote chique gietijzeren brievenbus en denkt bij uzelf: “goh, die zullen wel geld hebben” of “wat een kakkers”. Zo ziet u dat het best wel wat uitmaakt wat voor een brievenbus u voor uw huis heeft staan.

Kiest u voor de ‘gewone’ brievenbus? Dan kunt u zelf ook als gewoontjes beoordeeld worden door uw buren of voorbijgangers. Kiest u echter voor een hele chique brievenbus? Dan kunt u juist gezien worden als een snob. Een actie die zo simpel lijkt (een brievenbus uitzoeken), kan dus nog erg ingewikkeld worden.

U wilt dat uw brievenbus echt bij u past. Hiervoor moet u natuurlijk wel weten hoe u over wilt komen! Bedenkt u eerst eens rustig hoe u wilt dat uw buren over u denken. Wilt u gezien worden als gewoon een normaal persoon, maar wilt u toch iets eigen hebben? Koop dan een brievenbus in een leuk kleurtje. Of koop een brievenbus met een vorm die nét even iets anders is dan die van de rest. Woont u in een dure buurt? Dan is het misschien verstandig om toch voor een chique brievenbus te gaan. Voor een overzicht kunt u hier terecht.

Zo zien wij dat een brievenbus niet alleen voor post wordt gebruikt. Hij wordt namelijk ook gebruikt om uw imago te construeren. De volgende keer dat u een brievenbus koopt weet u waar u op moet letten. Bedenkt u eerst wat u over wilt brengen op de buitenwereld en zoek daar dan vervolgens iets op uit. Ik wens u veel succes.

Denkt u echter niet dat het stopt bij de brievenbus. U wordt op alles wat u heeft beoordeeld. Heeft u een tuinkabouter in uw voortuin? Uw buren weten wel wat dit betekend. U ook?

tuinkabouter

 

 

(77)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)