Je woning mooi en efficiënt inrichten

hoekbank

Je gaat vanuit je nieuwe oude woning naar een mooie nieuwe. En deze kan je weer helemaal opnieuw opmaken, inrichten en versieren zoals jij dat wilt. Maar je zal eerst moeten beginnen bij het inpakken van alles wat je hebt staan in je oude woning. Dit is een hoop werk en kan veel tijd in beslag nemen. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Met de handige stappen, tips en trucjes die  hier onder te vinden zijn, maak jij er snel werk van.

Mocht je er nou hulp bij nodig hebben. Dan kan een verhuisbedrijf je altijd paar extra handen verlenen. Het is vaak goedkoper dan je denkt. En helemaal als je zelf al het meeste werk gedaan hebt. Dan zijn er minder verhuizers nodig.

Maar om te weten wat jij zelf allemaal moet en kan doen als voorbereiding, dat zie je in het stuk hier onder. Het wordt zeker aangeraden om te volgen. Zo maak je het makkelijk voor jezelf! 

Inpakken van je spullen

Het kan of allemaal fout gaan bij het inpakken, of juist heel goed. Kies je voor de tweede? Dan zal je dit moeten doen.

Alle dozen die je hebt kunnen gebruikt worden voor een bepaalde kamer of categorie. Hiermee heb je alles wat bij elkaar hoort, ook in een doos. Denk dan aan de badkamer spullen, alles wat in de slaapkamer staat. Of al het servies. Let er dan goed op als je de breekbare spullen inpakt. Dat je er iets van een krant omheen doet, een handdoek of bubbelplastic. Zo voorkom je dat het allemaal in stukken ligt als je het uitpakt.

Verder kan je op de dozen markeren wat er in zit. Zo heb je tijdens het inrichten van je nieuwe woning alles al op de juiste plek staan voor dat je gaat uitpakken. 

Een van de belangrijkste onderdelen die meteen goed moet gaan, zijn de meubels. Tijdens het verhuizen wil je dat al het zware werk niet dubbel gedaan moet worden. Zet dan in je huis het op de juiste plek, helemaal als de verhuizers er nog zijn. Heb je extra spieren die het lichter maken om te tillen. 

Het decoreren

In je oude woning had je alles zodanig neer gezet dat het een mooi geheel werd waar jij je echt thuis voelt. En in de nieuwe woning is dit nog iets waar je aan moet werken. Maar om toch snel in het gevoel te komen. Kan je kijken of je een aantal meubels, planten en schilderijen toch op ongeveer de zelfde plek te plaatsen.

Het helemaal nabouwen is niet nodig, je woont tenslotte ergens nieuw. Dus dan is een beetje verandering niet verkeerd. Je kan wel het midden punt van de kamer behouden. Zoals de eettafel en televisie. Wat er om heen hangt, staat of onder ligt. Daar heb jij weer alle speling in om creatief aan het werk te gaan.

Verhuizing gepland? Neem contact op met een verhuisbedrijf en mogelijk een interieurstylist die je helpt met het inrichten!

(90)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)