Slot van deur vervangen wanneer je buitengesloten bent?

Het overkomt iedereen wel eens, wanneer je misschien gehaast bent en de deur uit stapt. Voordat je het je realiseert hoor je de deur dicht slaan, en blijken je sleutels nog binnen te liggen. De Slotenmaker Enschede is de geschikte expert op dit gebied en heeft een aantal tips voor je op een rijtje gezet, want hoe kun je nou het beste om gaan met zo’n situatie?

Een reserve sleutel in de buurt

Mocht je je telefoon bij de hand hebben, dan is dat een geluk. Het is daarom ook handig om een reserve sleutel aan vrienden, buren en familieleden te geven. Helaas zijn zij niet altijd thuis, of in de buurt . Misschien komt het zelfs even ongelegen. En aangezien je toch al haast had, is er ook enige spoed om je deur weer open te krijgen

Met spoed een slotenmaker aan je deur

Om je probleem zo sneI mogelijk te verhelpen kun je het best een slotenmaker bellen. In elke regio zit er wel een slotenmaker die vaak binnen een halfuur aan je deur staat. Bijvoorbeeld bij een slotenmaker arnhem. Daarnaast zijn ze doorgaans dag en nacht te bereiken. Binnen een handomdraai is je deur open zonder schade en kun je eventueel je sloten vervangen. Naast het mogelijk maken van toegang tot je woning, zijn slotenmakers ook getraind op het gebied van inbraakpreventie. Kwaliteit sloten zijn van zeer groot belang tegen inbraak, laat je sloten dus controleren. Met een SKG keurmerk zit je altijd goed.

Altijd een extra sleutel in je tas

De meeste mensen nemen vaak een tas mee op pad. Ben jij toevallig zo’n persoon die de deur niet uit kan zonder rugtas? Dan is het handig om in een klein vakje een reserve sleutel te plaatsen. Zo is er een grotere kans dat je altijd de deur uit gaat met een sleutel, en minimaliseer je de kans dat je weer buitengesloten wordt. Mocht dit toch gebeuren, dan weet je de slotenmaker vast wel te vinden.

(47)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!