Zomer in je huis

geurapparaat

Gaan we dit jaar een echte zomer krijgen? Of gaat de zomer naadloos over in de herfst? Wat er buiten ook gebeurt, binnen heb je het in ieder geval goed voor elkaar. Het is tijd om de zomer in je huis te halen!
Geel, rood en oranje zijn de kleuren van de zomer. Wanneer we weer meer tijd binnen gaan doorbrengen, kun je deze kleuren voor extra sfeer in je woonkamer brengen. Ga naar het tuincentrum van je keuze voor wat kamerplanten met warme herfsttinten. Heb je uitzicht op een tuin of een balkon, dan kun je de zomer natuurlijk ook buiten tot zijn recht laten komen met mooie planten en struiken die het goed doen in de zomer.

Zomerse geuren in huis

Natuurlijk kun je in de zomer her raam openzetten en de heerlijke zomerlucht naar binnen laten stromen. Maar als het een minder mooi weekje in de zomer is kun je toch genieten van zomerse geuren met de geursystemen van Odorme. Met een geurapparaat kun je een specifieke geur toevoegen aan een ruimte waar je dus eigenlijk het hele jaar door van kunt genieten. Kijk eens op hun site voor meer informatie over de diverse geursystemen die ze hebben.

Oranje boven

De zomer is de tijd dat je de oranje tinten in je woonkamer naar voren brengt. Leg sinaasappelen op een mooi bord en voeg daar wat bessen of houten takjes aan toe. Dat staat al snel heel gezellig. Je kunt ook denken aan kaarsen in mooie, warme kleuren.
Dit is ook de tijd dat je met een paar goed gekozen nieuwe accessoires een nieuwe richting aan je interieur kunt geven. Koop nieuwe kussens of kussenhoesjes en je maakt meteen een statement over de komende herfst. Een nieuw stukje behang of een gedurfd kleurtje op de muur doet ook wonderen.

Warmte tinten

De tinten van de zomer kunnen natuurlijk ook in meubelstukken naar voren komen. Kijk bijvoorbeeld naar woonkamermeubels van warm hout. Plaats een paar grote windlichten met witte kaarsen op jouw nieuwe houten salontafel en zak lekker met een boek in jouw luie stoel.

Ruim tijdig op

In de herfst en in de winter breng je weer veel tijd door in je woonkamer. Nu is de tijd om die klusjes aan te pakken waar je al een tijdje tegenaan hikt. Ruim ook eens goed op. Dat geeft lucht en ruimte in je hoofd. Zo krijgt die winterdepressie geen voet aan de grond. Laat die natte herfst maar komen, voorlopig geniet jij van jouw persoonlijke zomer!

(83)

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Eva de Bisk en ik blog over van alles en wat nog meer. Bisk Blogt!

Laatste berichten van de Bisk (toon alles)