Datingsite Profiel Voorbeeld

Datingsite Profiel Voorbeeld, Internetdaten tips

Welkom op mijn datingsite profiel. Zoals je leest in mijn datingsite profiel ben ik een oprechte, eerlijke en aantrekkelijke man. Ik ben open en heb een groot gevoel voor humor. Ik lach graag en ik ga graag om met mensen die graag lol hebben en zichzelf en het leven niet al te serieus nemen. Ik hou van een goed gesprek (ben ik goed in!), (wat je graag doet) (bij voorkeur met een speciaal iemand, zoals jij). Over mezelf: Ik verzorg mezelf goed.


(beschrijf jezelf), ik ben romantisch en gepassioneerd. Ik kan goed luisteren en ik ben trouw in vriendschappen. Ik flirt graag met mijn partner, zowel in privé als in het openbaar en ik vind het geweldig als mijn partner hetzelfde doet. Ik hecht veel waarde aan trouw, eerlijkheid en vertrouwen. Ik hou van verrassingen. Ik ben positief ingesteld en dat zoek ik ook in een toekomstige partner. Ik geloof dat echte liefde magisch is en ik ben op zoek naar die ene vrouw bij wie ik dat magische gevoel krijg. Alle maten en zo kun je allemaal lezen in mijn datingsite profiel.

Elk goed datingsite profiel bevat emotie!

Ik zoek een vrouw die mijn beste maatje wil zijn, voor de rest van ons leven. Je bent aantrekkelijk, intelligent en zorgt goed voor jezelf. Je hebt lol en maakt plezier maar je weet ook wanneer je serieus moet zijn. Je bent warm, romantisch, gepassioneerd, trouw, eerlijk en je houd van een lolletje. Je vind het prima om elkaar in het openbaar aan te raken…hand in hand te lopen, te knuffelen en te zoenen. Ik hou van vrouwen die zichzelf durven zijn. Je weet wat je wilt en je stopt niet voor je het hebt. Je bent goed in wat je doet en je hebt een sterk karakter. Je moet wel een gevoelige kant hebben en niet bang zijn om te huilen. Tenslotte ben ik er om je tranen weg te zoenen en misschien met je mee te huilen. Maar je moet vooral graag lachen en volop in het leven staan. Een uitspraak in je datingsite profiel als “een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd” daar kijk ik altijd even extra naar – zeg maar.  Je wilt een man die je beschermt, in plaats van je overheerst.

SmoothDoc

De auteur van dit artikel hoe een datingsiteprofiel eruit kan zien is versiercoach bij de Dating Doctors. Een bedrijf wat o.a. een versiercursus geeft. Hier leren mannen en vrouwen de geheimen van het versieren te ontrafelen. Bij al hun versiertips staat plezier voorop! Wil je meer internetdaten tips, kijk op hun officiële website Internet Dating Geheimen of op online datingsite Parship.nl

 

(5477)

The following two tabs change content below.

Datingsite Profiel

Laatste berichten van Datingsite Profiel (toon alles)