Pavent inbraakpreventie

inbraak beveiliging
inbraak beveiliging

Van de vele varianten observatie-/beveiligingscamera’s  is de IP-camera er één.

Behalve als beveiligingscamera heeft een IP camera vele toepassingen, zo kun je een IP-camera gebruiken als beveiligingscamera (camerasysteem) maar ook bijvoorbeeld voor in de kinderkamer erg handig, zo kunt u bijvoorbeeld op bezoek bij de buren en uw huis en/of kinderkamer continue in de gaten houden.
U kunt namelijk vanaf u laptop, tablet of bijvoorbeeld smartphone door middel van een internetverbinding verbinding maken met uw camera, vandaar IP camera. (IP is een netwerk adres-/Internet Protocol). U kunt dus over ter wereld live zien wat er gebeurd op de locatie waar u camerasysteem heeft hangen! Daarnaast bestaat ook de optie om de videobeelden op te laten slaan op een Harde schijf-/server die verbonden is met het internet of het zelfde thuisnetwerk (of bedrijfsnetwerk). Zo kunt u naast de live stream dus ook bekijken wat er voorafgaand heeft plaats gevonden voor het oog van de lens.

Denk u bijvoorbeeld ook eens aan de mogelijkheden om zo bijvoorbeeld uw huisdier, werkvloer, boot of andere persoonlijke eigendommen in de gaten te kunnen houden, live 24 uur per dag, overal ter wereld! (Uiteraard door middel van een PC/computer/smartphone/tablet met internetverbinding)

Het aansluiten van een IP camera vergt enige computer-/netwerk kennis vooral met het gebruik van meerdere camera’s op één netwerklocatie maar dit kunt u eventueel ook laten doen door bijvoorbeeld een computer expert of netwerkbeheerder..
Aansluiten op een draadloos alarmsysteem is ook mogelijk

alarminstallatie
alarminstallatie

De IP camera’s kunnen worden aangesloten door middel van een netwerkkabel (ethernet kabel ) of verbinding maken d.m.v. een draadloos netwerk of te wel WIFI.
Ideaal op een alarminstallatie dus!

Er zijn diverse modellen IP camera’s, bijvoorbeeld met op afstand bestuurbare lens (lens kan  bv. 360 graden draaien), wel of niet met HD kwaliteit (High Definition) en camera’s met zoom optie’s zijn ook op de markt.

Wilt u er ook één bestellen voor inbraak preventie of om gewoon een oogje in het zeil te houden?
Er zijn diverse webwinkels waar u kunt bestellen.
Bijvoorbeeld Pavento.nl is een zeer vertrouwd adres voor het bestellen van alarminstallatie, camerasysteem, draadloos alarmsysteem, inbraak beveiliging en dergelijke inbraakpreventie.

 

 

Camerasysteem
Camerasysteem

(421)

The following two tabs change content below.

Pavento

Laatste berichten van Pavento (toon alles)